Ελ  /  En
 • Το καλάθι μου

  Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

0

Μαντηλάκια απολύμανσης εργαλείων-ενδοσκοπίου Wip'Anios Excel 100 τεμάχια

ANIOS LABORATORIES
Μαντηλάκια απολύμανσης εργαλείων-ενδοσκοπίου Wip'Anios Excel 100 τεμάχια

Κάντε click σε μια εικόνα για μεγέθυνση

ΚΩΔ: 11196-00
Άμεσα
 • Τιμή: 11,80€
 • 11,13€ + ΦΠΑ 6%

Κατασκευαστής:ANIOS LABORATORIES
SKU:870151
Κωδικός EAN:3597610424939
Κωδικός MPN:870151

Περιγραφή

Μαντηλάκια απολύμανσης εργαλείων-ενδοσκοπίου Wip'Anios Excel 100 τεμάχια

 • Ταχεία απολύμανση και καθαρισμός επιφανειών ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που δεν μπορεί να εμβαπτισθεί σε απολυμαντικό διάλυμα.
 • Τα μαντηλάκια WIP’ANIOS EXCEL είναι πανάκια εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής από βισκόζη ελευθέρα από χνούδια και ανθεκτικά στο σχίσιμο. Προσφέρονται για καθαρισμό και απολύμανση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και συσκευών που δεν μπορούν να εμβαπτισθούν σε απολυμαντικό διάλυμα όπως κεφαλές υπερήχων, καλώδια και βύσματα, κεφαλές συσκευών φυσιοθεραπείας, μορφομετατροπείς, θερμοκοιτίδες κ.α. Για τον καθαρισμό του ενδοσκοπίου εξωτερικά πριν από το στάδιο καθαρισμού και απολύμανσης. Για τον καθαρισμό και απολύμανση επωαστήρων, μικρών συσκευών, πάγκων εργασίας κλπ. Για τον καθαρισμό και απολύμανση της εξωτερικής επιφάνειας εξοπλισμού (αναπνευστήρες, συσκευές αιμοκάθαρσης κ.α.)
 • Το διάλυμα εμβάπτισης των WIP’ANIOS EXCEL περιέχει ως δραστική ουσία διδεκυλ-διμεθυλ-χλωριούχο αμμώνιο και μη ιονικά τασιενεργά. Τα WIP’ANIOS EXCEL είναι ελεύθερα αλκοόλης, αρωματικών παραγόντων και ουσιών επικίνδυνων για τον άνθρωπο (CMR). Το πακέτο διανομής είναι άριστης ποιότητας, σφραγίζει μετά την χρήση και είναι ελεύθερο από επιμολύνσεις
 • Το διάλυμα στο οποίο είναι εμποτισμένα τα μαντηλάκια WIP’ANIOS EXCEL, παρουσιάζει αντιμικροβιακή δράση έναντι βακτηριδίων, ζυμών και ιών (HIV-1, HCV, HBV, Vaccinia virus, Rota virus, Herpes virus, Polyomavirus) σε χρόνους από 2 λεπτά σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ελέγχου
 • Φέρει τη σήμανση CE ως ιατροτεχνολογικό προϊόν κατηγορίας ΙΙb
 • Τρίψτε την επιφάνεια και αφήστε να στεγνώσει. Διαβάζετε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή

Δείτε εδώ περισσότερα

Οι πελάτες αγόρασαν επίσης

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Αντιμετωπίσατε πρόβλημα με κάποιο προϊόν μας ή απλά επιθυμείτε την επιστροφή του; Μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από τη παραλαβή του προς αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Περισσότερα ›

Έκδοση Προσφοράς

Αιτηθείτε επίσημη προσφορά για τα προϊόντα που έχετε συγκεντρώσει στο καλάθι με ένα κλικ!

Περισσότερα ›

Δωρεάν Αποστολή

Σε όλη την Ελλάδα από 50€ και άνω!

Περισσότερα ›

Από το 1947

Πάνω από 70 χρόνια τώρα δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της υγείας, με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, από τους μεγαλύτερους εγχώριους και διεθνείς οίκους προϊόντων υγείας!

Περισσότερα για εμάς ›