Ελ  /  En
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

0

Dopplers

Ως συσκευές Doppler χαρακτηρίζουμε τις συσκευές μέσω των οποίων εκμεταλλευόμενοι το φαινόμενο Ντόπλερ, ανιχνεύουμε είτε τη συχνότητα των παλμών ενός εμβρύου κατά την κύηση (εμβρυικά Doppler) είτε τη ροή του αίματος στις φλέβες και τα αγγεία (αγγειολογικά Doppler).
 
Τα γυναικολογικά (εμβρυικά) Doppler χρησιμοποιούνται από τις πρώτες βδομάδες της κύησης και μέχρι τον τοκετό. Χρησιμοποιούν ανιχνευτές (probes) με συχνότητα 2 ή 3 MHz, ακίνδυνη τόσο για το βρέφος όσο και για τη μητέρα. Στην πιο απλή τους έκδοση οι συσκευές παρέχουν ηχητική πληροφορία για τους παλμούς του εμβρύου, ενώ πιο εξελιγμένες συσκευές διαθέτουν οθόνη με οπτική ένδειξη των παλμών, δυνατότητα εναλλαγής ανιχνευτών και θύρα για σύνδεση με εκτυπωτή ή ηλεκτρονικό υπολογιστή.
 
Η σειρά αγγειολογικών Doppler περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό μοντέλων καλύπτοντας έτσι όλες τις εφαρμογές από την απλή ακρόαση της ροής του αίματος, μέχρι κορυφαία μοντέλα που προσφέρουν προηγμένα χαρακτηριστικά όπως έγχρωμη ανάλυση φάσματος, αυτόματο υπολογισμό παραμέτρων, φωτοπληθυσμογραφία, εκτύπωση κυματομορφών και σύνδεση με ηλεκτρονικό υπολογιστή για προβολή και εκτύπωση έγχρωμων εκθέσεων αγγειολογικών εξετάσεων.

Doppler Αγγείων και Γυναικολογικά συσκευές ακρόασης εμβρυϊκών παλμών Αγγειολογικό Doppler Huntleigh Sonicaid FD2 Sonicaid MD200 Huntleigh Doppler

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Αντιμετωπίσατε πρόβλημα με κάποιο προϊόν μας ή απλά επιθυμείτε την επιστροφή του; Μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από τη παραλαβή του προς αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Περισσότερα ›

Έκδοση Προσφοράς

Αιτηθείτε επίσημη προσφορά για τα προϊόντα που έχετε συγκεντρώσει στο καλάθι με ένα κλικ!

Περισσότερα ›

Δωρεάν Αποστολή

Σε όλη την Ελλάδα από 50€ και άνω!

Περισσότερα ›

Από το 1947

Πάνω από 70 χρόνια τώρα δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της υγείας, με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, από τους μεγαλύτερους εγχώριους και διεθνείς οίκους προϊόντων υγείας!

Περισσότερα για εμάς ›