Ελ  /  En
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

0

Συσκευές διάγνωσης οστεοπόρωσης

Φίλτρα
Κατασκευαστές
αποτελέσματα

Μετρητής Οστικής Πυκνότητας Sonost Συσκευή διάγνωσης Οστεοπόρωσης MiniOmni όλα τα ιατρικά θα τα βρείτε εδώ

Η παρακολούθηση των αλλαγών στα οστά είναι ένα ουσιαστικό τμήμα της διαχείρισης της οστεοπόρωσης. Ο περιοδικός έλεγχος παρακολουθεί τη διαδικασία της αργής απώλειας του οστού στο σώμα μιας γυναίκας μετά την εμμηνόπαυση, και ακολουθεί την κατάσταση των οστών σε άνδρες και νεότερες γυναίκες.

Με την τακτική παρακολούθηση των οστών, είναι εύκολο να εντοπίζονται οποιεσδήποτε σημαντικές αλλαγές που συμβαίνουν στα οστά αλλαγές που απαιτούν στενή ιατρική παρακολούθηση και ενδεχομένως παρέμβαση.

Ο Μετρητής Οστικής Πυκνότητας MiniOmni™ προσφέρει μια αποτελεσματική εναλλακτική λύση στους παραδοσιακούς σαρωτές που βασίζονται στις ακτίνες Χ και εκεί όπου δεν είναι δυνατή η χρήση των συσκευών DXA (γνωστή και ως DEXA).

1 - 2 / 2 (1 Σελ.)

Καλέστε για τιμή

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Αντιμετωπίσατε πρόβλημα με κάποιο προϊόν μας ή απλά επιθυμείτε την επιστροφή του; Μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από τη παραλαβή του προς αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Περισσότερα ›

Έκδοση Προσφοράς

Αιτηθείτε επίσημη προσφορά για τα προϊόντα που έχετε συγκεντρώσει στο καλάθι με ένα κλικ!

Περισσότερα ›

Δωρεάν Αποστολή

Σε όλη την Ελλάδα από 50€ και άνω!

Περισσότερα ›

Από το 1947

Πάνω από 70 χρόνια τώρα δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της υγείας, με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, από τους μεγαλύτερους εγχώριους και διεθνείς οίκους προϊόντων υγείας!

Περισσότερα για εμάς ›