Ελ  /  En
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

0

Καπνογράφοι

Φίλτρα
Τιμή Από - Έως (€)
Κατασκευαστές
αποτελέσματα
Η τεχνική για τη μέτρηση της συγκέντρωσης του CO2 στην αέριο φάση ονομάζεται καπνομετρία, ενώ η καταγραφή με ταυτόχρονη ανάλυση της κυματομορφής της συγκέντρωσης του CO2 σε σχέση με το χρόνο γίνεται από συσκευές που ονομάζονται καπνογράφοι και αναφέρεται ως καπνογραφία (χρόνου, όγκου).
 
Η καπνογραφία μετρά μη επεμβατικά τη μερική πίεση του τελοεκπνευστικού CO2 (PETCO2). Η μέτρηση της μερικής πίεσης του τελοεκπνευστικού CO2 (PΕΤCO2) αποτελεί ένα μη επεμβατικό τρόπο συνεχούς παρακολούθησης του κυψελιδικού PACO2 το οποίο αποτελεί δείκτη του κυψελιδικού αερισμού.
 
Οι καπνογράφοι διακρίνονται σε κυρίου ρεύματος (mainstream capnometry) & περιφερικού ρεύματος (sidestream capnometry).
 
Εκτός της μέτρησης του CO2 προσφέρουν ταυτόχρονη παλμική οξυμετρία αλλά και αριθμητική ένδειξη καρδιακού παλμού καθώς και αναπνοών του ασθενούς, καμπυλών καπνογραφίας και πληθυσμογραφίας, Trend κυματομορφών, μνήμη για αποθήκευση των μετρήσεων, ρυθμίσεις ανώτατων και κατώτατων ορίων με αντίστοιχα ηχητικά και οπτικά μηνύματα, θύρες διασύνδεσης με Η/Υ και σχετικά λογισμικά διαχείρισης.
 
Συνοδεύονται από μεγάλη ποικιλία αισθητήρων, μιας ή πολλαπλών χρήσεων.
1 - 2 / 2 (1 Σελ.)
Άμεσα

1.860,00€
1.500,00€ + ΦΠΑ 24%
Άμεσα

2.083,00€
1.679,84€ + ΦΠΑ 24%

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Αντιμετωπίσατε πρόβλημα με κάποιο προϊόν μας ή απλά επιθυμείτε την επιστροφή του; Μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από τη παραλαβή του προς αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Περισσότερα ›

Έκδοση Προσφοράς

Αιτηθείτε επίσημη προσφορά για τα προϊόντα που έχετε συγκεντρώσει στο καλάθι με ένα κλικ!

Περισσότερα ›

Δωρεάν Αποστολή

Σε όλη την Ελλάδα από 50€ και άνω!

Περισσότερα ›

Από το 1947

Πάνω από 70 χρόνια τώρα δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της υγείας, με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, από τους μεγαλύτερους εγχώριους και διεθνείς οίκους προϊόντων υγείας!

Περισσότερα για εμάς ›