Ελ  /  En
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

0

Αποστείρωση

Ως Αποστείρωση ορίζουμε την ελεγχόμενη διαδικασία με την οποία επιτυγχάνεται ολοσχερής καταστροφή όλων των μικροβίων και των σπόρων από ένα αντικείμενο/εργαλείο με την χρήση φυσικών μέσων (π.χ. υψηλή θερμοκρασία, ατμός υπό πίεση) ή χημικών μέσων (π.χ. υπεροξείδιο του υδρογόνου, οξείδιο του αιθυλενίου).

Για την αποστείρωση χρησιμοποιούνται δύο κυρίως συσκευές. Ο κλίβανος ξηρής αποστείρωσης  και το αυτόκαυστο ή αλλιώς Κλίβανος  Υγρής αποστείρωσης .

Στον αυτόκαυστο μπορούμε να αποστειρώσουμε εκτός από ανοξείδωτα εργαλεία και  πιο ευαίσθητα υλικά όπως γάζες, γυάλινα αντικείμενα κ.α. σε αντίθεση με τον κλίβανο ξηρής αποστείρωσης που αποστειρώνει μόνο Ανοξείδωτα εργαλεία .

Η εταιρεία μας προσφέρει εκτός από τις συσκευές αποστείρωσης και όλα τα αναλώσιμα υλικά ελέγχου και συσκευασίας των υλικών .

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Αντιμετωπίσατε πρόβλημα με κάποιο προϊόν μας ή απλά επιθυμείτε την επιστροφή του; Μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από τη παραλαβή του προς αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Περισσότερα ›

Έκδοση Προσφοράς

Αιτηθείτε επίσημη προσφορά για τα προϊόντα που έχετε συγκεντρώσει στο καλάθι με ένα κλικ!

Περισσότερα ›

Δωρεάν Αποστολή

Σε όλη την Ελλάδα από 50€ και άνω!

Περισσότερα ›

Από το 1947

Πάνω από 70 χρόνια τώρα δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της υγείας, με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, από τους μεγαλύτερους εγχώριους και διεθνείς οίκους προϊόντων υγείας!

Περισσότερα για εμάς ›