Ελ  /  En
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

0

Ιματισμός-Υποδήματα

Σας προσφέρουμε την νέα επαγγελματική σειρά ιατρικών ρούχων σε μοντέρνα σχέδια και χρώματα. Είναι άνετα στην εφαρμογή και από υψηλής ποιότητα υφάσματα, ενώ καθαρίζονται εύκολα.
 
Πολλά από τα ιατρικά ρούχα μας μπορούν επίσης να πλυθούν σε υψηλή θερμοκρασία ή με πετσέτες και σεντόνια.
 
Φυσικά, τα επαγγελματικά υποδήματα δεν λείπουν από την γκάμα των προϊόντων μας. Ως εκ τούτου, στην κατηγορία «Σαμπώ», έχουμε μια μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών παπούτσων για διάφορες ειδικότητες και απαιτήσεις.
 
Ανεξάρτητα από το τον τύπο που θέλετε πχ ανοιχτού ή κλειστού τύπου - στο www.digas.gr , θα βρείτε τα κατάλληλα παπούτσια για το επάγγελμά σας.
 
Τέλος, σε αυτήν την κατηγορία θα βρείτε και ιατρικά σκουφάκια, καπελάκια υφασμάτινα χειρουργείου, αλλά και διάφορα αξεσουάρ.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Αντιμετωπίσατε πρόβλημα με κάποιο προϊόν μας ή απλά επιθυμείτε την επιστροφή του; Μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από τη παραλαβή του προς αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Περισσότερα ›

Έκδοση Προσφοράς

Αιτηθείτε επίσημη προσφορά για τα προϊόντα που έχετε συγκεντρώσει στο καλάθι με ένα κλικ!

Περισσότερα ›

Δωρεάν Αποστολή

Σε όλη την Ελλάδα από 50€ και άνω!

Περισσότερα ›

Από το 1947

Πάνω από 70 χρόνια τώρα δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της υγείας, με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, από τους μεγαλύτερους εγχώριους και διεθνείς οίκους προϊόντων υγείας!

Περισσότερα για εμάς ›