Ελ  /  En
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

0

Ιατρικές τσάντες

Οι Ιατρικές τσάντες  χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά ιατρικού εξοπλισμού , όταν ένας γιατρός κάνει Κατοίκων επισκέψεις για να εξετάσει ή να θεραπεύσει έναν ασθενή . Για το σκοπό αυτό , οι τσάντες θα πρέπει να είναι  ευρύχωρες και να  προσφέρουν μια σαφή εικόνα του περιεχομένου στον Γιατρό .
 
Στην κατηγορία αυτή , προσφέρουμε μια ευρεία επιλογή των τσαντών  υψηλής ποιότητας  σε διάφορα μεγέθη και σχέδια από τον οίκο elitebags.es  Ισπανίας τον οποίο αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα και την Κύπρο .
 
Εκτός από τις τσάντες κλασικού τύπου διαθέτουμε, θα βρείτε επίσης τσάντες με εντυπωσιακά σχέδια και μοντέρνα χρώματα .
Είτε δέρμα , τεχνητό δέρμα  ή πλαστικό - προσφέρουμε τσάντες και περιπτώσεις κατασκευασμένα από ανθεκτικό, ανθεκτικά υλικά , τα οποία είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για καθημερινή χρήση στην ιατρική.
 
Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από Ισοθερμικές τσάντες ,θήκες αμπουλών ,Τσάντες Α’βοηθειών κα.

Ιατρικές τσάντες Δερμάτινη ιατρική τσάντα Ιατρική τσάντα αθλημάτων ιατρικής βοήθειας υφασμάτινη σχεδιασμένη για να προσφέρει την καλύτερη οργάνωση για την μεταφορά των απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Αντιμετωπίσατε πρόβλημα με κάποιο προϊόν μας ή απλά επιθυμείτε την επιστροφή του; Μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από τη παραλαβή του προς αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Περισσότερα ›

Έκδοση Προσφοράς

Αιτηθείτε επίσημη προσφορά για τα προϊόντα που έχετε συγκεντρώσει στο καλάθι με ένα κλικ!

Περισσότερα ›

Δωρεάν Αποστολή

Σε όλη την Ελλάδα από 50€ και άνω!

Περισσότερα ›

Από το 1947

Πάνω από 70 χρόνια τώρα δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της υγείας, με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, από τους μεγαλύτερους εγχώριους και διεθνείς οίκους προϊόντων υγείας!

Περισσότερα για εμάς ›