Ελ  /  En
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

0

Φωτισμός & Λούπες

Φίλτρα
Ετικέτες
Κατασκευαστές
αποτελέσματα

Ένα σωστά εξοπλισμένο χειρουργείο ή εξεταστήριο δεν απαιτεί μόνο μοντέρνα ιατρικά  έπιπλα, αλλά και κατάλληλο φωτισμό. Γι 'αυτό, θα βρείτε την κατηγορία "Φωτισμός και λούπες" ιδιαίτερα χρήσιμη, καθώς σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα εξεταστικών φωτισμών  και Διαφανοσκόπια για την κάλυψη των αναγκών σας. Η Εταιρεία μας εισάγει και διανέμει με μεγάλη επιτυχία τους κορυφαίους Φωτισμούς Dr Mach Γερμανίας και Welch Allyn Αμερικής .Απαραίτητο εργαλείο για κάθε Χειρούργο είναι και οι Χειρουργικές Λούπες που διαθέτουμε από τους Οίκους Heine Γερμανίας και Keeler Αγγλίας .

Αγοράστε τα  προιόντα που θέλετε  απευθείας από το e-shop μας  και επωφεληθείτε  των    προσιτών τιμών μας και των σύντομων χρόνων παράδοσης.

Φωτισμοί ιατρείου Εξεταστικός Φωτισμός Μεγεθυντικοί φακοί φωτισμοί μικροεπεμβάσεων Φωτισμοί Χειρουργείου Διαγνωστικοί Φακοί Wood Lamp UV


Προϊόντα
1 - 1 / 1 (1 Σελ.)
Καθρέπτης για CLAR 55mm 11315
Τελευταία Τεμάχια
Άμεσα

89,00€
71,77€ + ΦΠΑ 24%

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Αντιμετωπίσατε πρόβλημα με κάποιο προϊόν μας ή απλά επιθυμείτε την επιστροφή του; Μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από τη παραλαβή του προς αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Περισσότερα ›

Έκδοση Προσφοράς

Αιτηθείτε επίσημη προσφορά για τα προϊόντα που έχετε συγκεντρώσει στο καλάθι με ένα κλικ!

Περισσότερα ›

Δωρεάν Αποστολή

Σε όλη την Ελλάδα από 50€ και άνω!

Περισσότερα ›

Από το 1947

Πάνω από 70 χρόνια τώρα δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της υγείας, με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, από τους μεγαλύτερους εγχώριους και διεθνείς οίκους προϊόντων υγείας!

Περισσότερα για εμάς ›