Ελ  /  En
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

0

Διαγνωστικά

Σήμερα η λέξη ‘διάγνωση’ στην ιατρική είναι σχεδόν συνυφασμένη με τη βοήθεια ειδικών οργάνων ή συσκευών. Για το λόγο αυτό, στις κατηγορίες "Γενικά διαγνωστικά" και "Ειδικά διαγνωστικά", προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από διαγνωστικά εργαλεία για διάφορες ιατρικές ειδικότητες. Είτε χρειάζεστε στηθοσκόπια, ωτοσκόπια, καρδιογράφους ή ακόμα και σπιρόμετρα η Δίγκας Γ. Ιατρικά, προσφέρει μια ποικιλία διαγνωστικών οργάνων και συσκευών για την άμεση και ακριβής διάγνωση. Πολλές από τις διαγνωστικές συσκευές που παρέχουμε μπορούν να συνδεθούν με υπολογιστή PC, με ή χωρίς καλώδιο, έτσι ώστε τα δεδομένα εξέτασης να  μπορούν να αξιολογηθούν και να αποθηκευτούν ψηφιακά.

Επιπλέον, η κατηγορία διάγνωσης περιλαμβάνει επίσης διάφορα προϊόντα από το πεδίο της φυσικής ιατρικής, καθώς και συσκευές θεραπείας, εργαλεία θεραπείας, συσκευές άσκησης και θεραπείας.

Ανακαλύψτε την μεγάλη ποικιλία μας σε διαγνωστικά όργανα και συσκευές και  επωφεληθείτε από τις ελκυστικές τιμές και τις υπηρεσίες μας!

Διαγνωστικά ακουόμετρα - τυμπανογράφοι αναλυτές σύστασης σώματος δερματοπτυχόμετρα συσκευές διάγνωσης οστεοπόρωσης θερμόμετρα μόνιτορ ζωτικών λειτουργειών νεφελοποιητές σπιρόμετρα - ροόμετρα

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Αντιμετωπίσατε πρόβλημα με κάποιο προϊόν μας ή απλά επιθυμείτε την επιστροφή του; Μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από τη παραλαβή του προς αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Περισσότερα ›

Έκδοση Προσφοράς

Αιτηθείτε επίσημη προσφορά για τα προϊόντα που έχετε συγκεντρώσει στο καλάθι με ένα κλικ!

Περισσότερα ›

Δωρεάν Αποστολή

Σε όλη την Ελλάδα από 50€ και άνω!

Περισσότερα ›

Από το 1947

Πάνω από 70 χρόνια τώρα δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της υγείας, με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, από τους μεγαλύτερους εγχώριους και διεθνείς οίκους προϊόντων υγείας!

Περισσότερα για εμάς ›