Ελ  /  En
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

0

Αιμοστατικός επίδεσμος 4'' ISRAELI RHINO

RHINO RESCUE
Αιμοστατικός επίδεσμος 4'' ISRAELI RHINO

Κάντε click σε μια εικόνα για μεγέθυνση

ΚΩΔ: 02239-08
Άμεσα
  • Τιμή: 6,70€
  • 5,93€ + ΦΠΑ 13%

Κατασκευαστής:RHINO RESCUE

Περιγραφή

Αιμοστατικός επίδεσμος 4'' ISRAELI RHINO

 

  • ΤΑΧΕΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑΣ: Απολαύστε τις σωτήριες δυνατότητες του συμπιεστικού επιδέσμου RHINO RESCUE, που έχει σχεδιαστεί για να σταματά αποτελεσματικά τη ροή του αίματος από τραυματικά τραύματα αιμορραγίας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης προνοσοκομείου.
  • ALL-IN-ONE ΛΥΣΗ: Ο ευέλικτος επίδεσμος πίεσης μας διαθέτει ένα μη προσκολλημένο επίθεμα 6" x 7", που συνδυάζει πολλαπλές συσκευές πρώτων βοηθειών σε ένα: κύριο επίδεσμο, συσκευή εφαρμογής πίεσης, δευτερεύον επίδεσμο και μια αλάνθαστη συσκευή κλεισίματος για να διατηρεί το επίδεσμος με ασφάλεια στη θέση του.
  • ΑΠΛΗ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Σχεδιασμένος για εύκολη εφαρμογή τόσο από επαγγελματίες όσο και από μη επαγγελματίες φροντιστές, ο επίδεσμος τραυματισμού μας παρέχει αποτελεσματική, πολυλειτουργική θεραπεία. Ο φιλικός προς τον χρήστη σχεδιασμός επιτρέπει ακόμη και σε ένα τραυματισμένο άτομο να εφαρμόζει μόνος του τον επίδεσμο χρησιμοποιώντας μόνο το ένα χέρι.
  • ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ: Ο επίδεσμος έκτακτης ανάγκης διαθέτει ένα αποστειρωμένο, μη προσκολλημένο επίθεμα που ασκεί πίεση σε οποιοδήποτε σημείο και μπορεί να τυλιχτεί και να ασφαλιστεί χωρίς κόπο. Με μια πρόσθετη εφαρμογή που μοιάζει με τουρνικέ για περαιτέρω συστολή της ροής του αίματος, αυτό το ιατρικό απόθεμα είναι μια απαραίτητη προσθήκη σε κιτ πρώτων βοηθειών αυτοκινήτου, κιτ τραύματος IFAK, σακούλες τακτικής και σακούλες επιβίωσης.
Οι πελάτες αγόρασαν επίσης

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Αντιμετωπίσατε πρόβλημα με κάποιο προϊόν μας ή απλά επιθυμείτε την επιστροφή του; Μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από τη παραλαβή του προς αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Περισσότερα ›

Έκδοση Προσφοράς

Αιτηθείτε επίσημη προσφορά για τα προϊόντα που έχετε συγκεντρώσει στο καλάθι με ένα κλικ!

Περισσότερα ›

Δωρεάν Αποστολή

Σε όλη την Ελλάδα από 50€ και άνω!

Περισσότερα ›

Από το 1947

Πάνω από 70 χρόνια τώρα δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της υγείας, με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, από τους μεγαλύτερους εγχώριους και διεθνείς οίκους προϊόντων υγείας!

Περισσότερα για εμάς ›