Ελ  /  En
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

0

Nτουλάπι φαρμακείου D-67

DG PROFESSIONAL EQUIPMENT
Nτουλάπι φαρμακείου D-67

Κάντε click σε μια εικόνα για μεγέθυνση

15-30 ημέρες
  • Τιμή: 1.050,00€
  • 846,77€ + ΦΠΑ 24%
 Επιλογές
Τύπος
15-30 ημέρες
15-30 ημέρες
1.520,00€
1.225,81€ + ΦΠΑ 24%

Κατασκευαστής:DG PROFESSIONAL EQUIPMENT
SKU:D-67


Περιγραφή

Nτουλάπι φαρμακείου D-67 

 

Το ντουλάπι φαρμάκων D-67 είναι ιδανικό για ιατρεία, κλινικές, εργαστήρια και χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, προσφέροντας ασφαλή και οργανωμένη αποθήκευση φαρμάκων και ιατρικού εξοπλισμού.

Στο επάνω επίπεδο περιλαμβάνονται 2 ενισχυμένα γυάλινα ράφια και 2 ανοιγόμενες γυάλινες πόρτες, ενώ το κάτω επίπεδο διαθέτει σταθερό ανοξείδωτο ράφι και 2 πόρτες (ανοξείδωτες ή ηλεκτροστατικής βαφής, ανάλογα με την επιλογή σκελετού).

Το ντουλάπι είναι εξοπλισμένο με 4 ρυθμιζόμενα πόδια για άριστη σταθερότητα. 

Διατίθεται σε δύο επιλογές κατασκευής:

  • Ανοξείδωτο ατσάλι INOX 304 για μέγιστη αντοχή στη διάβρωση
  • Μεταλλικός σκελετός ηλεκτροστατικής βαφής, υψηλής ανθεκτικότητας και αισθητικής

Διαστάσεις: περίπου 60 × 35 × 170 cm

 

Η D-67 αποτελεί μια αξιόπιστη και ανθεκτική λύση για επαγγελματικούς χώρους που απαιτούν υγιεινή, αντοχή και μέγιστη λειτουργικότητα.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Αντιμετωπίσατε πρόβλημα με κάποιο προϊόν μας ή απλά επιθυμείτε την επιστροφή του; Μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από τη παραλαβή του προς αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Περισσότερα ›

Έκδοση Προσφοράς

Αιτηθείτε επίσημη προσφορά για τα προϊόντα που έχετε συγκεντρώσει στο καλάθι με ένα κλικ!

Περισσότερα ›

Δωρεάν Αποστολή

Σε όλη την Ελλάδα από 100€ και άνω!

Περισσότερα ›

Από το 1947

Πάνω από 70 χρόνια τώρα δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της υγείας, με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, από τους μεγαλύτερους εγχώριους και διεθνείς οίκους προϊόντων υγείας!

Περισσότερα για εμάς ›