Λαρυγγικές μάσκες sure seal cuff pilot Silicone με cuff

Λαρυγγικές μάσκες sure seal cuff pilot   Silicone με cuff
Λαρυγγικές μάσκες sure seal cuff pilot   Silicone με cuff

Ανατομικός σχεδιασμός που διασφαλίζει την άνετη και ασφαλή διείσδυση.

Εταιρεία: Teleflex

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν!

24,00€ 24
19,35€ + ΦΠΑ

Διαθεσιμότητα: Ζητήστε διαθεσιμότητα

Διαθέσιμες Επιλογές

τύπος:

      Αγορά Στη Λίστα Επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

      Share:

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ για να δείτε τη σελίδα που παρέχει ο κατασκευαστής.

Περιγραφή

Λαρυγγικές μάσκες Σιλικόνης Sure Seal cuff pilot  - Ανάνηψη και διασωλήνωση Ανατομικός σχεδιασμός που διασφαλίζει την άνετη και ασφαλή διείσδυση.

Η λαρυγγική μάσκα Sure Seal με Cuff Pilot™ είναι ένα νέο επαναστατικό προϊόν του οίκου Teleflex Η.Π.Α., παγκόσμιου ηγέτη στο χώρο της αναισθησιολογίας και της εντατικής θεραπείας, τέλεια σχεδιασμένο ώστε να καλύψει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ιατρού.

Οι επιστημονικές μελέτες έχουν καταλήξει ότι η πίεση που ασκείται απο τις λαρυγγικές μάσκες θα πρέπει να παρακολουθείται σε τακτά διαστήματα. Ο συνεχής έλεγχος της πίεσης που ασκείται απο το cuff, είναι μια κλινικά αποδεδειγμένη στρατηγική, ικανή να μειώσει τους τραυματισμούς των ασθενών που οφείλονται είτε στην υψηλή πίεση που ασκεί η μανσέτα της λαρυγγικής μάσκας, είτε σε διαρροές λόγω της ανεπαρκούς πλήρωσης πίεσης αυτής. Η νέα λαρυγγική μάσκα Sure Seal της Teleflex διαθέτει ένα μοναδικό, καινοτόμο και κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας χαρακτηριστικό, το Cuff Pilot™ .

Το Cuff Pilot™ παρακολουθεί συνεχώς την πίεση που ασκεί η μάσκα, ανιχνεύοντας αλλαγές που προκαλούνται λόγω της θερμοκρασίας, τα επίπεδα κυκλοφορίας υποξειδίου του αζώτου καθώς και την κίνηση μέσα στον αεραγωγό. Οι εύκολες στην ανάγνωση χρωματισμένες ενδείξεις του Cuff Pilot™, παρέχουν άμεσα και με μια ματιά τις απαραίτητες πληροφορίες για τις διακυμάνσεις της πίεσης, εγκαίρως και πριν επηρεαστεί η ασφάλεια των ασθενών.

Ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συσκευών διαχείρισης του αεραγωγού, ο οίκος Teleflex Η.Π.Α. σκοπεύει να διαδραματίσει σημαντικές βελτιώσεις στην τεχνολογία των λαρυγγικών μασκών. Η μοναδική και πρωτοποριακή συσκευή Cuff Pilot™ που διαθέτει η νέα λαρυγγική μάσκα Sure Seal, σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στην ασφάλεια των ασθενών.

Οι λαρυγγικές μάσκες Sure Seal Cuff Pilot™  κατασκευάζονται με υψηλής ποιότητας υλικά και σιλικόνη ιατρικής χρήσης, ενώ είναι διαθέσιμες σε οχτώ μεγέθη, επιτρέποντας στον ιατρό να καλύψει αποτελεσματικά σχεδόν όλες τις ανάγκες των ασθενών.

Ιδιαίτερη μελέτη έχει γίνει και για την τοποθέτηση της μάσκας : Ο ειδικός σχεδιασμός της λαρυγγικής μάσκας Sure Seal επιτρέπει την εύκολη εισαγωγή και τοποθέτηση, καθώς επίσης διασφαλίζει την άριστη εφαρμογή κάτω απο κάθε συνθήκη. Ο σωλήνας της μάσκας, κατασκευασμένος απο PVC, είναι αρκετά άκαμπτος, παρόλα αυτά μαλακός για τους ιστούς, έτσι ώστε να αποτρέπεται η πτώση και η πίεση της επιγλωττίδας.

 

Η λαρυγγική μάσκα  με cuff σιλικόνης μιας χρήσης Sure Seal με Cuff Pilot™ Νο5 του οίκου Teleflex Αμερικής είναι κατάλληλη για χρήση σε ενήλικες ασθενείς βάρους απο 70 έως 100 κιλά.

  • Καινοτομικό σύστημα Cuff Pilot™ κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας
  • Συνεχής παρακολούθηση της πίεσης που ασκείται απο τη μάσκα
  • Ευδιάκριτες χρωματικές ενδείξεις που παρέχουν εγκαίρως τις απαραίτητες πληροφορίες
  • Μέγιστη ασφάλεια των ασθενών κατά τη διασωλήνωση
  • Μοναδικός σχεδιασμός που επιτυγχάνει την εύκολη εισαγωγή και την άριστη εφαρμογή

Για την εξασφάλιση και τη διατήρηση ανοικτού αεραγωγού σε καταστάσεις ρουτίνας και έκτακτης ανάγκης αναισθησίας, καθώς επίσης και για χρήση κατά την αναζωογόνηση σε ενήλικες ασθενείς.

 Εγγύηση κατασκευαστή ενός (1) έτους

 

 

Αξιολογήσεις προϊόντος (0)

 
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για προσφορές και νέα προϊόντα: OK

 
Δίγκας Γ. Ιατρικά © 2020. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®