Ελ  /  En
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

0

Σύρμα εντοπισμού μαστού 0IM2010 20G x 10cm

BIOMEDICAL
Σύρμα εντοπισμού μαστού 0IM2010 20G x 10cm

Κάντε click σε μια εικόνα για μεγέθυνση

ΚΩΔ: 17219-01
Άμεσα
  • Τιμή: 24,00€
  • 19,35€ + ΦΠΑ 24%

Κατασκευαστής:BIOMEDICAL


Σχετικά αρχεία
Περιγραφή

Σύρμα εντοπισμού μαστού 0IM2010 20G x 10cm


Ο εντοπισμός με βελόνα των μη ψηλαφητών βλαβών του μαστού έχει σκοπό να επιτρέψει στον ιατρό να εντοπίσει αυτές τις βλάβες για να προχωρήσει στον προσυμπτωματικό έλεγχο τους και πιθανώς στην επόμενη χειρουργική επέμβαση.
  • Η συσκευή χρησιμοποιείται με μια επεμβατική μέθοδο η οποία παρέχει στο εσωτερικό της βελόνας ένα αγκιστρωμένο σύρμα που, όταν φτάνει στη βλάβη του μαστού, ωθείται μέσα της.
  • Το σύρμα, το οποίο έχει μια ειδική κάμψη στο άκρο (μονό ή διπλό), εξακολουθεί να υπάρχει παρέγχυμα του μαστού και επιτρέπει στον χειρουργό, σε δεύτερη φάση, να εντοπίσει εύκολα τη θέση, ελαχιστοποιώντας την ποσότητα του παρεγχύματος που έχει εκτομηθεί.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Αντιμετωπίσατε πρόβλημα με κάποιο προϊόν μας ή απλά επιθυμείτε την επιστροφή του; Μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από τη παραλαβή του προς αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Περισσότερα ›

Έκδοση Προσφοράς

Αιτηθείτε επίσημη προσφορά για τα προϊόντα που έχετε συγκεντρώσει στο καλάθι με ένα κλικ!

Περισσότερα ›

Δωρεάν Αποστολή

Σε όλη την Ελλάδα από 50€ και άνω!

Περισσότερα ›

Από το 1947

Πάνω από 70 χρόνια τώρα δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της υγείας, με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, από τους μεγαλύτερους εγχώριους και διεθνείς οίκους προϊόντων υγείας!

Περισσότερα για εμάς ›