Ελ  /  En
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

0

Γιατί είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε τα μετεγχειρητικά σουτιέν ή τα συμπιεστικά ενδύματα;

21/9/23

Μετά από μια πλαστική επέμβαση, η αποκατάσταση και η ανάρρωση είναι κρίσιμα στα σχέδια της επιτυχίας. Σε αυτό το σημείο, τα συμπιεστικά ενδύματα αποδεικνύονται απολύτως αναπόσπαστα. Είναι τα μυστικά εργαλεία που βοηθούν το σώμα να ανακτήσει τη φυσική του κατάσταση με ταχύτητα και ασφάλεια. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τη σημασία και τη χρησιμότητα των συμπιεστικών ενδυμάτων μετά από πλαστικές επεμβάσεις και πώς μπορούν να συμβάλουν στην επιτυχή αποκατάσταση και ανάρρωση του σώματος. Ανακαλύψτε πώς αυτά τα ειδικά ενδύματα προσφέρουν στοχευμένη συμπίεση που ενισχύει την επούλωση και βοηθά στην επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων μετά από χειρουργική επέμβαση.

Kατά τη διάρκεια της προ-χειρουργικής εξέτασης, συνιστάται πάντα ο χειρουργός να υποδεικνύει το κατάλληλο ένδυμα για το χειρουργείο σας. Θα πρέπει να αγοράσετε δύο τεμάχια από το καθένα, έτσι ώστε να μπορείτε να τα αλλάξετε κατά τη διάρκεια των μετεγχειρητικών ελέγχων.

Γιατί είναι απαραίτητο να φοράτε ένα μετεγχειρητικό ένδυμα;

Μετά τη χειρουργική επέμβαση λιποαναρρόφησης, δημιουργείται ένα εικονικό χάσμα μεταξύ του δέρματος και του μυός στον χώρο που καταλαμβάνεται προηγουμένως από τον λιπώδη ιστό. Ένα μετεγχειρητικό ένδυμα μειώνει αυτόν τον χώρο αποτρέποντας την εναπόθεση αίματος (αιματώματα) και φλεγμονωδών υγρών (ορώματα) σε αυτήν την περιοχή.

Ένα ένδυμα συμπίεσης βελτιώνει σημαντικά τη μετεγχειρητική λεμφική αποστράγγιση αφαιρώντας προ-φλεγμονώδη υγρά από τις περιοχές που λειτουργούν. Μειώνει τις εντάσεις στις άκρες των χειρουργικών τραυμάτων και βελτιώνει την ποιότητα των ουλών. Επιπλέον, επιτρέπει στο δέρμα να εγκαθίσταται σταθερά στους υποκείμενους ιστούς και να ανασυστάται φυσιολογικά. Με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται το αποτέλεσμα που επιδιώχθηκε από την επέμβαση.

Τα μετεγχειρητικά ενδύματα τονίζουν τη σιλουέτα του ασθενούς αμέσως μετά την εγχείρηση.

Ποιότητα και επιλογή των υλικών

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τα μετεγχειρητικά συμπιεστικά ενδύματα μας είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που χρησιμοποιούνται για τα παραδοσιακά ρούχα. Τα ελαστικά ενδύματα συμπίεσης κατασκευάζονται με μια τεχνολογία που εξασφαλίζει ότι ο ασθενής λαμβάνει τη μέγιστη συμπίεση στις υπό θεραπεία περιοχές.

Σημαντικό

Συνιστάται να αγοράσετε ένα ένδυμα λιποαναρρόφησης πριν υποβληθείτε στη χειρουργική επέμβαση. Αυτό είναι επειδή θα πρέπει να το φορέσετε αμέσως μετά στο χειρουργείο, προκειμένου να περιοριστεί η φλεγμονώδης διαδικασία.

Τα μετεγχειρητικά ενδύματα διαδραματίζουν ενεργό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα μιας πλαστικής χειρουργικής και αποτελούν βασικό στοιχείο για την επιτυχία της διαδικασίας. Αυτό εξηγεί γιατί πρέπει να τα φορέσετε τον μήνα μετά την επέμβαση. Πάντοτε να ακολουθείτε προσεκτικά τις οδηγίες του γιατρού σας.

Σωστό σουτιέν = τέλειο αποτέλεσμα

Το τελικό αποτέλεσμα δεν εξαρτάται μόνο από την ίδια τη χειρουργική επέμβαση, αλλά και από τη σωστή συμπίεση που λαμβάνεται στη συνέχεια με ένα μετεγχειρητικό σουτιέν συμπίεσης. Φορώντας ένα σουτιέν χαμηλής ποιότητας μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τα τελικά αποτελέσματα της χειρουργικής επέμβασης. Η επιλογή ενός ακατάλληλου μοντέλου σουτιέν μπορεί επίσης να προκαλέσει ασυμμετρία του μαστού.

Η επιλογή του σωστού ενδύματος — σε αυτήν την περίπτωση, το σουτιέν συμπίεσης— δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Όλα τα σουτιέν REVÉE® έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη άνεση και αποτελεσματικότητα.

Η εταιρεία Δίγκας Γ Ιατρικά- Δίγκας Αναστάσιος ΙΚΕ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Revée Ιταλίας, η οποία διαθέτει κορυφαίας ποιότητας μετεγχειριτικά ενδύματα.