Ελ  /  En
 • Το καλάθι μου

  Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

0

Γάζα αιμοστατική (ΔΙΑΛΥΤΗ) 900mmX100mm RHINO

RHINO RESCUE
Γάζα αιμοστατική (ΔΙΑΛΥΤΗ) 900mmX100mm RHINO

Κάντε click σε μια εικόνα για μεγέθυνση

ΚΩΔ: 03114-00
Άμεσα
 • Τιμή: 18,90€
 • 16,73€ + ΦΠΑ 13%

Κατασκευαστής:RHINO RESCUE

Περιγραφή

Γάζα αιμοστατική (ΔΙΑΛΥΤΗ) 900mmX100mm RHINO

Απολαύστε την ανώτερη διαχείριση του τραύματος με τη διαλυτή αιμοστατική γάζα SUNTOUCH. Αυτό το απαλό, ομοιόμορφα χρωματισμένο ύφασμα, είναι κατασκευασμένο κυρίως από καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη νατρίου. Το ανοιχτό κίτρινο ή λευκό πλεκτό ύφασμά του είναι αποστειρωμένο συσκευασμένο σε σακουλάκια από αλουμινόχαρτο, διασφαλίζοντας τη διάρκεια ζωής του για τρία χρόνια.

Αποτελεσματική Αιμοστατική Δράση

 • Η διαλυτή αιμοστατική γάζα SUNTOUCH είναι σχεδιασμένη να απορροφά γρήγορα τα εκκρίματα από την επιφάνεια του τραύματος, σχηματίζοντας ένα παχύρρευστο τζελ που σταματά αποτελεσματικά την αιμορραγία, προστατεύει την πληγή και επιταχύνει την επούλωση τραυμάτων και μετεγχειρητικών πληγών.
 • Όταν η γάζα έρχεται σε επαφή με ένα σημείο αιμορραγίας, απορροφά γρήγορα νερό από τα εξιδρώματα, δημιουργώντας μια ζελατινώδη μάζα που γεμίζει τα κενά του τραύματος, σφραγίζει τα τριχοειδή άκρα και βοηθά στην αιμόσταση.

Ενδείξεις και αντενδείξεις

 • Η διαλυτή αιμοστατική γάζα SUNTOUCH είναι ιδανική για εξωτερική, βραχυπρόθεσμη χρήση για τον έλεγχο της αιμορραγίας από τραύματα, κοψίματα, εκδορές και φλεβοκέντηση για το γενικό πληθυσμό, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που λαμβάνουν αντιπηκτικά φάρμακα.
 • Ωστόσο, δεν προορίζεται για αιμόσταση πληγών μεγάλης περιοχής ή αιμορραγία μεγάλων αρτηριών.

Οδηγίες χρήσης

 • Για να χρησιμοποιήσετε τη διαλυτή αιμοστατική γάζα SUNTOUCH, αφαιρέστε την από την αποστειρωμένη συσκευασία της και κόψτε την ώστε να ταιριάζει στην περιοχή του τραύματος. Εφαρμόστε ελαφρά άμεση πίεση μέχρι να σταματήσει η αιμορραγία.
 • Η δοσολογία μπορεί να προσαρμοστεί με βάση την ποσότητα και τη φύση της αιμορραγίας, με εφαρμογή πολλαπλών στρώσεων εάν χρειάζεται. Εάν η γάζα κορεστεί, βρέξτε την με αποστειρωμένο νερό ή αλατούχο διάλυμα και, στη συνέχεια, σκουπίστε απαλά τυχόν περίσσεια υλικού.

Γενικές Οδηγίες

 • Διπλώστε το SUNTOUCH στη μέση για να δημιουργήσετε δύο στρώσεις και, στη συνέχεια, εφαρμόστε το στην καθαρισμένη πληγή χρησιμοποιώντας στεγνά εργαλεία ή γάντια. Εφαρμόστε πίεση στο σημείο του τραύματος και προσθέστε περισσότερες στρώσεις εάν χρειάζεται, υγράνοντας με φυσιολογικό ορό για καλύτερη πρόσφυση. Εάν θέλετε, συνδυάστε με τυπικούς επιδέσμους τραυμάτων για πρόσθετη προστασία.
 • Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενης αιμορραγίας, εφαρμόστε ξανά πίεση και προσθέστε περισσότερα στρώματα όπως χρειάζεται.
 • Για να αφαιρέσετε την περίσσεια υλικού, ξεπλύνετε με φυσιολογικό ορό και σκουπίστε απαλά—μην αφαιρείτε απευθείας τη γάζα.

 

Οι πελάτες αγόρασαν επίσης

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Αντιμετωπίσατε πρόβλημα με κάποιο προϊόν μας ή απλά επιθυμείτε την επιστροφή του; Μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από τη παραλαβή του προς αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Περισσότερα ›

Έκδοση Προσφοράς

Αιτηθείτε επίσημη προσφορά για τα προϊόντα που έχετε συγκεντρώσει στο καλάθι με ένα κλικ!

Περισσότερα ›

Δωρεάν Αποστολή

Σε όλη την Ελλάδα από 50€ και άνω!

Περισσότερα ›

Από το 1947

Πάνω από 70 χρόνια τώρα δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της υγείας, με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, από τους μεγαλύτερους εγχώριους και διεθνείς οίκους προϊόντων υγείας!

Περισσότερα για εμάς ›