Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία ΔΙΓΚΑΣ Γ. ΙΑΤΡΙΚΑ δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας από το 1947 έως και σήμερα.

Μέσα σ’αυτά τα χρόνια έχει εξειδικευτεί στον εξοπλισμό ιατροτεχνολογικού υλικού, όπως επίσης και διαγνωστικών συσκευών.

Ένα μεγάλο μέρος της εταιρείας ασχολείται επίσης με τη διανομή χημικών πρώτων υλών και εργαστηριακών σκευών.

Στο χώρο της υγείας το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει ιατρεία, φαρμακεία, καταστήματα ιατρικών ειδών, ιδιωτικά κι δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα, όπως επίσης και διαγνωστικά ερευνητικά κέντρα. Απ’την άλλη, το εργαστηριακό κομμάτι των προϊόντων μας απευθύνεται σε μικροβιολογικά, κυτταρολογικά εργαστήρια, σε σχολές Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι. και δημόσιων και ιδιωτικών ΙΕΚ, όπως επίσης κι εργαστήρια βιομηχανιών.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Ανατολική περιοχή της Θεσσαλονίκης, στην οδό Καραολή Δημητρίου με Ειρήνης, δίπλα στο φράγμα της Θέρμης, στο οποίο κατάστημα μπορεί κανείς να βρει ό,τι είναι απαραίτητο για τον χώρο του ιατρείου και όχι μόνο.

Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται σε ιδιόκτητο κτίριο 1500m2 στην αναπτυσσόμενη περιοχή της Φράγματος Θέρμης Θεσσαλονίκης, όπου λειτουργεί πρότυπο κατάστημα ιατρικού εξοπλισμού βάσει Ευρωπαικών προτύπων με εκθεσιακό χώρο 300μ2, γραφειακό χώρο 500μ2 και αποθήκες υλικών 700μ2.

Από τον Ιούλιο του 2017, αποκτάμε παρουσία και στην Αθήνα, με ένα πρότυπο εκθεσιακό χώρο και κατάστημα λιανικής εμβαδού 150τ.μ με ιδιωτικές θέσεις πάρκινγκ, στην Λεωφόρο Κηφισίας 354 στο Χαλάνδρι απέναντι από το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Υγεία. 

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από είκοσι πέντε άκρως ενημερωμένα και καταρτισμένα άτομα, ικανά να εξυπηρετήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών καθημερινά τρία ιδιόκτητα φορτηγά διανέμουν εμπορεύματα σε όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Οι εισαγωγές προιόντων από διάφορες χώρες αποτελούν βασικό κομμάτι της εταιρείας μας. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας πραγματοποιεί πολλές εισαγωγές ιατροτεχνολογικών προϊόντων από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού.

Κυριότεροι προμηθευτές μας είναι οι εταιρείες :

 • PAUL HARTMANN Γερμανίας (υγειονομικό υλικό) 
 • GIMA Ιταλίας (ιατρικές συσκευές) 
 • Εco Postural Ισπανίας (Ιατρικά έπιπλα & φυσικοθεραπείας) 
 • Elite Bags Ισπανίας ( Iατρικές Τσάντες) 
 • WELCH ALLYN Αμερικής (διαγνωστικές συσκευές)
 • SOEHNLE Γερμανίας (ζυγαριές ιατρικές). 
 • MORETTI Ιταλίας (ιατρικές συσκευές)
 • DR MACH Γερμανίας  (Φωτισμοί Ιατρικοί)
 • WEELKO Ισπανίας (Εξοπλισμός αισθητικής -έπιπλα ιατρείου)

Σημαντική είναι επίσης η συνεργασία μας με φίρμες παγκοσμίου φήμης.
Ενδεικτικά κάποιες απ’ αυτές είναι….

 • MICROLIFE Ελβετίας  και RIESTER Γερμανίας, στα πιεσόμετρα.
 • ABBOT Αμερικής, BAYER Γερμανίας, JOHNSON & JOHNSON Αμερικής και ROCHE Γερμανίας, στους μετρητές ζακχαρόμετρα κι στους μετρητές αίματος γενικότερα.
 • Panreac Ισπανίας  MERCK Γερμανίας, για τα χημικά.
Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη από τον οργανισμό πιστοποίησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων TUV HELLAS για τα είδη της αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρει.
Δείτε την βεβαίωση και το πιστοποιητικό.
 
Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων μας σύμφωνα με τα ευρωπαικά πρότυπα πιστοποίησης και λειτουργίας.
 
Ενημερωθείτε για την πολιτική ποιότητάς μας εδώ.
 
Επίσης επιδίωξη μας είναι η άριστη ποιότητα των προϊόντων και η άμεση κι σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη.
 
Η σωστή οργάνωση της επιχείρησης και η προώθηση όλο και πιο εξειδικευμένων προϊόντων στο χώρο της υγείας είναι στα άμεσα σχέδια μας με σκοπό κυρίως την διευκόλυνση του καταναλωτή.
 
Τα παραπάνω στοιχεία, καθώς επίσης και η μέχρι τώρα πορεία της εταιρείας μας, αποτελούν την πιο ισχυρή απόδειξη ότι και στο μέλλον θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την ίδια φιλοσοφία, ώστε η εταιρεία ΔΙΓΚΑΣ Γ. ΙΑΤΡΙΚΑ να αποτελεί ένα απο τα πιο αξιόπιστα καταστήματα ιατροτεχνολογικού υλικού στην Ελλάδα κι όχι μόνο.
 
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για προσφορές και νέα προϊόντα: OK

 
Δίγκας Γ. Ιατρικά © 2020. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®