ΕΣΠΑ

 

Στηθοσκόπια Littmann 3M: Διαδραστική εφαρμογή για την εκμάθηση της σωστής χρήσης

28/7
2017

Άκουσε. Δοκίμασε. Μάθε.

Αυτή η μοναδική και διαδραστική εκπαιδευτική εφαρμογή επιτρέπει στους επαγγελματίες υγείας να εφαρμόσουν τις ικανότητές τους σε μια βιβλιοθήκη κλινικών περιπτώσεων, οι οποίες είναι προσβάσιμες στην παλάμη του χεριού τους!

Η εφαρμογή αυτή έχει αναπτυχθεί από τους ειδικούς της 3M Littmann σε συνεργασία με την Ακαδημία 3M Health Care, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που περιέχει ακουστικούς ήχους και ιστορικά ασθενών, όλα βασισμένα σε πραγματικές περιπτώσεις και ιατρικές γνωματεύσεις. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον ρυθμό προόδου σαν καθώς δοκιμάζετε τις ικανότητές σας χρησιμοποιώντας μια σειρά από ήχους λειτουργίας καρδιάς και πνευμόνων. Στη συνέχεια μπορείτε να δοκιμάσετε αυτά που μάθατε σε μια πληθώρα σεναρίων προσομοίωσης πραγματικών ασθενών.

Η εφαρμογή αυτή είναι χρήσιμη για όσους ξεκινούν την καριέρα τους στην ιατρική, ή για αυτούς που απλώς θέλουν να φρεσκάρουν τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από χρήστες στηθοσκοπίων Littman, αλλά και από αυτούς που κάνουν χρήση στηθοσκοπίων άλλων εταιριών.

Η εφαρμογή περιέχει τις παρακάτω εκπαιδευτικές ενότητες:

Δωρεάν περιεχόμενο

 • Εισαγωγή στις βασικές αρχές χρήσης των στηθοσκοπίων
 • Ένας φυσιολογικός χτύπος καρδιάς
 • Μια δοκιμαστική ενότητα
 • Μία ενότητα αξιολόγησης ασθενή

Premium περιεχόμενο

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο premium περιεχόμενο, θα πρέπει να εισάγετε τον ειδικό κωδικό που δίνεται μαζί με κάθε αγορά στηθοσκοπίου Littmann που έγινε μετά τον Ιούλιο του 2015. Για να ξεκλειδώσετε την premium έκδοση της εφαρμογής, χρησιμοποιείστε το serial number στον κώδωνα του στηθοσκοπίου.

Χτίζοντας την βασική γνώση για ιατρικές αξιολογήσεις

 • Εκπαίδευση: Φυσιολογικοί και μη φυσιολογικοί ήχοι χτύπου καρδιάς και αναπνοής συνοδευόμενοι από κινούμενα γραφικά και εικόνες.
 • Αξιολόγηση: 25 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής σε σχέση με τον σχηματισμό ήχου και τις τεχνικές στηθοσκοπικής ακρόασης.

Καρδιολογική εκπαίδευση και αξιολόγηση

 • Άκουσε: 10 καρδιακούς χτύπους που συνδέονται με διαφορετική παθολογία.
 • Συνοδεύονται από ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής με βαθμολόγηση και σχόλια.
 • Δοκίμασε: 13 καρδιολογικές γνωματεύσεις σε μορφή πρακτικής εξεταστικής αξιολόγησης. Περιλαμβάνουν ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής με σχολιασμό.
 • Μάθε: 10 καρδιολογικές γνωματεύσεις με την μέθοδο της καθοδήγησης. Περιλαμβάνουν αληθινά ιστορικά ασθενών, πραγματικούς ήχους στηθοσκοπίου, και τα συνοδευτικά ηλεκτροκαρδιογραφήματα.

Αναπνευστική εκπαίδευση και αξιολόγηση

 •  Άκουσε: 10 ήχους αναπνοής που συνδέονται με διαφορετική παθολογία και περιλαμβάνουν και ιατρικό ιστορικό. Συνοδεύονται επίσης από ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής με βαθμολόγηση και σχόλια.
 • Δοκίμασε: 10 αναπνευστικές αξιολογήσεις σε μορφή πρακτικής εξέτασης με πλήρες ιστορικό ασθενών. Περιλαμβάνουν ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής με σχολιασμό.
 • Μάθε: 10 αναπνευστικές αξιολογήσεις με καθοδήγηση. Περιλαμβάνουν αληθινά ιστορικά ασθενών, πραγματικούς ήχους στηθοσκοπίου, καθώς και τις αντίστοιχες ακτίνες θώρακος.

Σημαντικές Πληροφορίες: Η ποιότητα ήχου των χτύπων της καρδιάς ή της ανάσας του ασθενή μπορεί να είναι διαφορετική όταν προέρχεται από το ίδιο το στηθοσκόπιο. Η διαφορά εξαρτάται από τον εξοπλισμό και τις δυνατότητες της ακουστικής συσκευής που χρησιμοποιούμε για να τρέξουμε την εφαρμογή. Ως εκ τούτου, υπάρχει σημαντική πιθανότητα ο χρήστης να μην μπορεί να ακούσει όλους τους ήχους που έχουν κλινική σημασία. Για καλύτερα αποτελέσματα, προτείνουμε χρήση ακουστικών υψηλής ποιότητας με μεγάλο εύρος συχνότητας απόκρισης.

Αποποίηση Ευθυνών: Παρά το γεγονός ότι τα ιστορικά ασθενών που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή είναι βασισμένα σε αληθινά ιστορικά πραγματικών ανθρώπων, όλοι οι ασθενείς που περιλαμβάνονται σε αυτό το εκπαιδευτικό πακέτο είναι φανταστικά πρόσωπα και οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά άτομα είναι συμπτωματική.

Η εφαρμογή παρέχεται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Κατεβάστε την εφαρμογή σήμερα και ξεκινήστε την εκπαίδευση άμεσα! 

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για προσφορές και νέα προϊόντα:

OK

 
Δίγκας Γ. Ιατρικά © 2021. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®