ΕΣΠΑ

Φυγόκεντρος Hettich Universal 320

Κάντε κλικ για μεγέθυνση Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Φυγόκεντρος Hettich Universal 320

Κωδικός: 18925-00

Εταιρεία: HETTICH

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν!

Καλέστε μας! 0

Διαθεσιμότητα: Ζητήστε διαθεσιμότητα

Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

      Share:

Περιγραφή

Φυγόκεντρος Hettich Universal 320

Επιτραπέζια φυγόκεντρος UNIVERSAL 320 του οίκου Hettich Γερμανίας

Η UNIVERSAL 320 θεωρείται μια από τις κορυφαίες συσκευές μεσαίων-μεγάλων χωρητικοτήτων που καλύπτει τις ανάγκες φυγοκέντρησης ενός μικροβιολογικού,κλινικής,νοσοκομείου, αιματολογικού, βιοχημικού και χημικού εργαστηρίου ή εργαστηρίου με ερευνητική δραστηριότητα.

Είναι πολύ απλή στη χρήση της.

Μπορεί να δεχθεί διάφορες οριζόντιες και αρθρωτές κεφαλές (swing-out rotors), γωνιακές κεφαλές (angle rotors).Οι κεφαλές με την κατάλληλη εναλλαγή υποδοχέων, πλαισίων και συστολών επιτρέπουν τη φυγοκέντρηση :

α) σωληναρίων διαφόρων ειδών και χωρητικοτήτων (π.χ. Falcons, Vacutainers, Sarstedt, Eppendorf, απλά στρογγυλά, κωνικά κλπ.)

β) αντικειμενοφόρων πλακών για την κυτταροφυγοκέντρηση.

ʽΈχει κατασκευαστεί με υψηλής αντοχής χαλύβδινο πλαίσιο φινιρισμένο με βαφή φούρνου με ισχυρή αντιδιαβρωτική ιδιότητα, το οποίο εξασφαλίζει αθόρυβη λειτουργία και με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Διαθέτει κάλυμμα (καπάκι) ασφαλείας διπλής λειτουργίας: δεν ανοίγει όσο διαρκεί η περιστροφή και η περιστροφή δεν αρχίζει πριν κλείσει το κάλυμμα. Το κάλυμμα ασφαλίζει με ηλεκτρομαγνητικά κλείστρα και ατσάλινους σύρτες, οι οποίοι είναι στέρεα κολλημένοι στο κάλυμμα, το οποίο συγκρατείται από ισχυρούς μεντεσέδες, έχει τη δυνατότητα να ανοιχθεί με μηχανικό τρόπο σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.O

Διαθέτει πλήκτρο αφής για το άνοιγμα του καλύμματος.

Διαθέτει οπτική ένδειξη περιστροφής του ρότορα.

Διαθέτει ενδεικτική λυχνία ανοιχτού καλύμματος (καπακιού).

Διαθέτει ψηφιακή οθόνη ένδειξης της ταχύτητας περιστροφής.

Η λειτουργία της UNIVERSAL 320 ρυθμίζεται από ψηφιακό χειριστήριο επιλογής παραμέτρων φυγοκέντρησης, μέσω του οποίου επιλέγουμε και παρατηρούμε τα παρακάτω:

α) Ταχύτητα περιστροφής σε rpm (στροφές /λεπτό).

β) Χρόνο διάρκειας φυγοκέντρησης ( από 1 έως 99 λεπτά)

γ ) Δυνατότητα σύντομων φυγοκεντρήσεων (π.χ. δευτερολέπτων) με τη χρήση πλήκτρου IMPULSE έως και απεριορίστου λειτουργίας.

δ ) Ανάγνωση ταχύτητας και υπολειπόμενου χρόνου.

Ο χρονοδιακόπτης είναι ψηφιακός (από 1 έως 99 λεπτά), διαθέτει θέση για σύντομες φυγοκεντρήσεις (π.χ. δευτερολέπτων) στην επιλεγμένη ταχύτητα για όσο διάστημα το πλήκτρο παραμένει πατημένο και θέση για συνεχή περιστροφή.Συνοδεύεται από οριζόντια αρθρωτή κεφαλή (swing-out rotor) τεσσάρων θέσεων, η οποία μπορεί να δεχτεί 4 πλαίσια που εφαρμόζουν στην κεφαλή, κατάλληλους για να εφαρμόσουν σωστά τα σωληνάρια στους υποδοχείς, τα οποία μπορούν να φυγοκεντρήσουν συνολικά 28 σωληνάρια των 15 ml διαστάσεων 16χ100mm(Oχ υψ.).

Με την κεφαλή αυτή η ανώτερη ταχύτητα περιστροφής είναι 15.000 rpm.

Διαθέτει σύστημα ελέγχου μη ισοζυγισμένων δειγμάτων με διακοπή της λειτουργίας και οπτική ένδειξη.

Διατηρεί στη μνήμη της τις παραμέτρους της τελευταίας φυγοκέντρησης.

Διαθέτει κινητήρα μεταβλητής συχνότητας (BRUSHLESS) και όχι κλασικό με ψύκτρες. Αποτέλεσμα: μακροζωία κινητήρα, έλλειψη ανάγκης συντήρησης, απουσία ψηκτρών, σταθερότητα στροφών και πλήρης διαθεσιμότητα ισχύος.

Η ρύθμιση της ταχύτητας γίνεται με μεταβολή της συχνότητας και όχι της τάσης.

Διαθέτει σύστημα αυτόματης αναγνώρισης του είδους της κεφαλής και αυτόματης προσαρμογής του μεγίστου ορίου στροφών ανάλογα με την εκάστοτε χρησιμοποιούμενη κεφαλή.

Είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με τους Διεθνείς Κανονισμούς Ασφαλείας και Κατασκευής:

ΕΝ 61010 part 1 &2, EN 55011, VBG 1, VBG 4, VBG 7Z, VBG 20, DIN 58970, BS 4402.

Φέρει σήμανση CE, σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής ʽΈνωσης και ο κατασκευαστής οίκος είναι πιστοποιημένος κατά ISO 9001.

Εγγύηση καλής λειτουργίας 1 έτους, εφόσον η συσκευή χρησιμοποιείται κατά τον ορθό τρόπο και η βλάβη δεν έχει προέλθει από κακή χρήση ή από φυσικά αίτια (σεισμό, πυρκαγιά κλπ.).

Δίδεται κάλυψη σε service, τεχνική υποστήριξη και ύπαρξης ανταλλακτικών για 10 χρόνια.

Δωρεάν εγκατάσταση λειτουργίας της φυγοκέντρου και δωρεάν τεχνική υποστήριξη για 1 χρόνο εφόσον έχουν τηρηθεί όλες οι διαδικασίες ασφαλούς και σωστής φυγοκέντρησης και η βλάβη δεν έχει προέλθει από κακή χρήση ή από φυσικά αίτια (σεισμό, πυρκαγιά κλπ.).

Η εκπαίδευση των χρηστών θα γίνει από ειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας.

Η 4οετής παρουσία των φυγόκεντρων HETTICH στην Ελληνική αγορά με τις χιλιάδες των συσκευών σε λειτουργία αποτελεί την καλύτερη διαβεβαίωση για την υπεροχή τους.

Προσφέρεται με αρθρωτή κεφαλή 8 θέσεων για FALCON 50 ml. 

ΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ : 208-240 V1~/50-60HZ

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ : 300 VA

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 346Χ395Χ520 χιλ. (ύψος χ πλάτος χ βάθος).

ΒΑΡΟΣ: ~ 29 kg.

Αξιολογήσεις προϊόντος (0)

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για προσφορές και νέα προϊόντα:

OK

 
Δίγκας Γ. Ιατρικά © 2022. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®