Φορητό πεχάμετρο τσέπης ΗΙ 98108

Φορητό πεχάμετρο τσέπης ΗΙ 98108
Φορητό πεχάμετρο τσέπης ΗΙ 98108

Το γνωστό πεχάμετρο 98108 της Hanna Instruments ανανεώθηκε

Κωδικός: 17978-00

Εταιρεία: Hanna Instruments

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν!

81,80€ 81.8
65,97€ + ΦΠΑ

Διαθεσιμότητα: 1 - 3 ημέρες

      Αγορά Στη Λίστα Επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

      Share:

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ για να δείτε τη σελίδα που παρέχει ο κατασκευαστής.

Περιγραφή

Η συσκευή pH HI98108 pHep + ® παρέχει μετρήσεις υψηλής ακρίβειας σε ένα μοντέλο τσέπης. Αυτός ο μετρητής διαθέτει έναν αισθητήρα θερμοκρασίας ο οποίος παρέχει ταχείες αυτόματες μετρήσεις με αντιστάθμιση θερμοκρασίας. Η απλή λειτουργία δύο κουμπιών παρέχει ένα κουμπί για την ενεργοποίηση / απενεργοποίηση και το άλλο για τη βαθμονόμηση. Ελαφρύ και λεπτό, εξαιρετικά εργονομικό και ταιριάζει άνετα στο χέρι σας.
Μεγάλη και εύκολη στην ανάγνωση οθόνη.
Απλοποιημένη λειτουργία δύο κουμπιών.
Όπως και ο παλιότερο μοντέλο 98108 διαθέτει ειδική υφασμάτινη ταινία για την επέκταση της διάρκειας ζωής του ηλεκτροδίου pH.

Λεπτομέρειες
Ο μετρητής HI98108 διαθέτει μια μεγάλη οθόνη πολλαπλών επιπέδων, η οποία εμφανίζει ταυτόχρονα τις μετρήσεις του pH και της θερμοκρασίας. Οι μετρήσεις του pΗ εμφανίζονται με ανάλυση 0,01 pΗ και με ακρίβεια ± 0,10 pH.
Η περιοχή ρΗ του HI98108 είναι από 0,00 έως 14,00 pΗ. Ο αισθητήρας θερμοκρασίας επιτρέπει γρήγορες αυτόματες μετρήσεις pH με αντιστάθμιση θερμοκρασίας. Η θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να εμφανίζεται σε ℃ ή ℉. Η οθόνη LCD διαθέτει δείκτες σταθερότητας και ετικέτας βαθμονόμησης. Το επίπεδο ποσοστού μπαταρίας εμφανίζεται κατά την εκκίνηση ειδοποιώντας τον χρήστη για την διαθέσιμη ισχύ της.

Το ηλεκτρόδιο pΗ διαθέτει μια ειδική ταινία υφάσματος. Στην περίπτωση φραγμένου αισθητήρα θα εμφανίζονται τυπικές αναγνώσεις που δεν θα σταθεροποιούνται. Απλά εξάγοντας ένα μικρό κομμάτι ύφασμα από το μετρητή θα καθαρίσει κάθε φράξιμο παρέχοντας με αυτό τον τρόπο καθαρή επιφάνεια στο ηλεκτρόδιο. Η ικανότητα απομάκρυνσης τυχόν φραγμού αυξάνει τη διάρκεια ζωής του ηλεκτροδίου pΗ.

Η βαθμονόμηση γίνεται με το πάτημα του ειδικού κουμπιού βαθμονόμησης. Κατά τη διαδικασία βαθμονόμησης, το ηλεκτρόδιο του pH μπορεί να βαθμονομηθεί σε 1 ή 2 σημεία χρησιμοποιώντας τα προκαθορισμένα πρότυπα ρυθμιστικά διαλύματα (pH 4.01, 7.01, 10.01). Όταν αναγνωριστεί η τυπική τιμή και επιτευχθεί σταθερότητα, ο μετρητής δέχεται και αποθηκεύει αυτόματα την τιμή βαθμονόμησης.

Οι επιλογές ρύθμισης περιλαμβάνουν επίσης αυτόματη χρονική στιγμή απενεργοποίησης και επιλογή της εμφανιζόμενης μονάδας θερμοκρασίας. Η είσοδος στη λειτουργία ρύθμισης, γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού που βρίσκεται στη θήκη μπαταριών.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
pH Resolution ±0.1 pH
Temperature Range 0.1°C / 0.1°F
Temperature Accuracy Automatic, one or two points
Temperature Compensation CR2032 3V Li-Ion (1 pc.) / approximately 800 hours of use
Auto-off 0 to 50°C (32 to 122°F); RH max 100%
Dimensions 65 g (2.3 oz.) without battery

 

Loading video...

Αξιολογήσεις προϊόντος (0)

 
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK

 
Δίγκας Γ. Ιατρικά © 2020. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®