ΕΣΠΑ

Επαγγελματικός αποστείρωτης - καθαριστής αέρα UVC Airocide GCS-25

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΜΑΧΙΑ!

Κάντε κλικ για μεγέθυνση Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Επαγγελματικός αποστείρωτης - καθαριστής αέρα UVC Airocide GCS-25

Κωδικός: 29935-03

Εταιρεία: AIROCIDE

-22%

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν!

4.269,00€   3.348,00€ 3.348 κερδίζετε 921,00€
2.700,00€ + ΦΠΑ

Αποκτήστε το σε ΑΤΟΚΕΣ δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!

Διαθεσιμότητα: Άμεσα

      Αγορά Στη Λίστα Επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι
Επιλογές
Ανταλλακτικό κιτ (6 λάμπες UV + 1 φίλτρο) για Airocide GCS-25
Quick view

Ανταλλακτικό κιτ (6 λάμπες UV + 1 φίλτρο) για Airocide GCS-25 (29935-10)

Ανταλλακτικό κιτ (6 λάμπες UV + 1 φίλτρο) για Airocide GCS-25

Άμεσα
469,30€
378,47€ + ΦΠΑ

      Share:

Περιγραφή

Επαγγελματικός αποστείρωτης - καθαριστής αέρα UVC Airocide GCS-25

Το σύστημα αποστείρωσης αέρα Airocide GCS-25 αποτελεί μια εξελιγμένη τεχνολογία από τη NASA, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Χρησιμοποιεί έναν θάλαμο αντίδρασης γεμάτο με μικροσκοπικούς καταλύτες και λάμπες UV που όταν διεγείρονται από την ιδιαίτερα αντιδραστική τους επιφάνεια, ένα μόριο νερού διασπάται και σχηματίζεται μια ρίζα υδροξυλίου δεσμευμένη στην επιφάνεια.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οποιοσδήποτε μικροοργανισμός (στερεός ή αέριος) που έρχεται σε επαφή με το σύστημα αποστείρωσης αέρα Airocide GCS-25 να οξειδώνεται άμεσα.

Δεν εξαλείφει δραστικά μόνο το αέριο του αιθυλενίου, αλλά έχει επίσης αποδειχθεί κλινικά ότι εκριζώνει Πτητικές Οργανικές Ενώσεις (ΠΟΕ) VOCs, ιούς, βακτήρια, μύκητες, μούχλα, ακάρεα σκόνης και άνθρακα.

Το σύστημα αποστείρωσης αέρα Airocide GCS-25 χρησιμοποιείται ευρέως σε κατοικίες, κρατικές και εμπορικές ιδιοκτησίες, επιχειρήσεις και αποθήκες τροφίμων και εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης.

Επίσης περιλαμβάνεται στην FDA Class II (Food and Drugs Administration) ως ιατρικό μηχάνημα κατηγορίας Class II.

Το σύστημα αποστείρωσης αέρα Airocide GCS-25 αποτελεί μια επαγγελαματική  λύση για καθαρό αέρα ακόμη και στο πιο απαιτητικό περιβάλλον.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νοσοκομεία, σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας, διαγνωστικά κέντρα, ιδιωτικά ιατρεία, αίθουσες αναμονής ασθενών, Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) κ.α. όπου και επιβάλλεται ο αέρας να είναι όσο το δυνατό περισσότερο απαλλαγμένος από παθογόνους μικροοργανισμούς.

Είναι γνωστό ότι σε κρίσιμους χώρους ενός νοσοκομείου όπως η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), τα χειρουργεία, μονάδες μεταμόσχευσης, αιματολογικά τμήματα κ.α. υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις για καθαρό αέρα απαλλαγμένο από μικρόβια.

Και αυτό επιτυγχάνεται με την τεχνολογία του συστήματος Airocide που μειώνει το μικροβιακό φορτίο του αέρα (βακτήρια, ιοί, μύκητες) αλλά και ενισχύει τα συστήματα αερισμού και κλιματισμού σε κλειστούς χώρους.

Επιπλέον, η αποστείρωση του αέρα ενός χώρου, δεν είναι μόνο απαραίτητη για τους χώρους υγειονομικής περίθαλψης αλλά και για άλλους χώρους υψίστης σημασίας.

Όπως Οινοποιεία (Διατηρεί τον χώρο του Οινοποιείου χωρίς μούχλα χωρίς να χρησιμοποιούνται χημικά), Αποθήκες λαχανικών, φρούτων και λουλουδιών (Διατηρεί στο ελάχιστο το ποσοστό αερίου αιθυλενίου το οποίο επιταχύνει την ωρίμανση), Βιομηχανικές εγκαταστάσεις κρεάτων (Καθυστερεί τον πολλαπλασιασμό των βακτηριδίων) καθώς και Γυμναστήρια (Εξουδετερώνει την οργανική ύλη και μειώνει τις δυσάρεστες οσμές).

Λεπτομέρειες

Airocide GCS-25

Χωρητικότητα καθαρισμού αέρα: 57m3 – 85m3

Μήκος: 465mm

Πλάτος: 525mm

Βάθος: 115mm

Βάρος: 8.34 kg

Θόρυβος: 42dB

Τάση: 100 – 240V AC

Ρεύμα: 1.0 Α

Συχνότητα: 50/60 Hz

Απόδοση: 73 W

Χρώμα: Λευκό Καπάκι: Θερμόμορφο πλαστικό

Λειτουργία συστήματος αποστείρωσης αέρα Airocide GCS-25:

Όλες οι εκδόσεις του συστήματος αποστείρωσης αέρα Airocide λειτουργούν με φωτοκαταλυτική βάση, χωρίς να χρησιμοποιούνται φίλτρα, επομένως δεν χρειάζεται να αντικατασταθούν.

Η λειτουργία του είναι να ακτινοβολεί με υπεριώδες φως την επιφάνεια που είναι επικαλυμμένη με διοξείδιο τιτανίου, το οποίο προκαλεί διέγερση των μορίων ύδατος του υδρατμού που βρίσκεται στον αέρα.

Αυτά τα ιδιαίτερα δραστικά ιόντα οξειδώνουν όλα τα οργανικά υλικά στο περιβάλλον τους.

Όλα αυτά συμβαίνουν στον θάλαμο αντίδρασης της συσκευής, έτσι ώστε να μην θέτει σε κίνδυνο τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω από τη συσκευή, σε εντελώς κλειστούς χώρους.

Το σύστημα αποστείρωσης αέρα Airocide GCS-25 αποστειρώνει ανά ώρα: 1.200 κυβικά πόδια, 34 κυβικά μέτρα.

Loading video...

Αξιολογήσεις προϊόντος (0)

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για προσφορές και νέα προϊόντα:

OK

 
Δίγκας Γ. Ιατρικά © 2023. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®