ΕΣΠΑ

Αναίμακτο χολερυθρινόμετρο JM-105 Drager

Κάντε κλικ για μεγέθυνση Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Αναίμακτο χολερυθρινόμετρο JM-105 Drager

Κωδικός: 17672-00

Εταιρεία: DRAGER

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν!

Καλέστε μας! 0

Διαθεσιμότητα: Ζητήστε διαθεσιμότητα

Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

      Share:

Περιγραφή

Αναίμακτο χολερυθρινόμετρο JM-105 Drager

Είναι του Γερμανικού οίκου Dräger θεωρείται το καλύτερο αναίμακτο στον κόσμο και το μοναδικό που δεν απαιτεί κανένα αναλώσιμο για την λειτουργία του 

 • Χρησιμοποιώντας το φως αντί μιας βελόνας, το JM-105  σας επιτρέπει να ελέγξετε τα επίπεδα χολερυθρίνης χωρίς να παίζει ρόλο το φύλο, η ηλικία κύησης, ή το σωματικό βάρος - και χωρίς να χρειάζεται δείγμα αίματος.
 • Μόνο η πλαστική άκρη αγγίζει το μέτωπο ή το στήθος του μωρού, έτσι το JM-105  μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο μόλυνσης ή μεταδοτικότητας.
 • Ακουμπά ελαφρά στο κεφάλι ή το στέρνο του μωρού, αυτή η επαναστατική φορητή μονάδα σας δίνει άμεσα αποτελέσματα, επιτρέποντάς σας να κάνετε την άμεση λήψη αποφάσεων για θεραπεία με παράλληλη μείωση του κόστους και του χρόνου που σχετίζονται με την ανάλυση της χημείας του αίματος.
 • ο JM-105 έχει εγκριθεί για χρήση πριν, κατά και μετά τη φωτοθεραπεία και είναι ιδανικό για χρήση σε νοσοκομεία και κλινικές και το ιατρείο του παιδιάτρου. 

Αναίμακτο Χολερυθρινόμετρο Διαδερμικής Επαφής JM-105. Άμεσα αποτελέσματα με ένα απλό άγγιγμα!

Το νέο JM-105, αναίμακτο Χολερυθρινόμετρο διαδερμικής επαφής της Draeger , επιτρέπει την εκτίμηση των κινδύνων της υπερχολερυθριναιμίας στα νεογέννητα και τη μέτρηση των επιπέδων της χολερυθρίνης πιο εύκολα από ποτέ. Με τη χρήση φωτός αντί για βελόνα, το JM-105 μετράει τα επίπεδα χολερυθρίνης στο νεογέννητο δίπλα στη μητέρα, χωρίς να απομακρύνεται για ώρα. Δεν υπάρχει τσίμπημα στη φτέρνα του, ούτε μικροβιολογικά τεστ ούτε αναμονή για τα αποτελέσματα, όλα αυτά με ένα απλό άγγιγμα.

Ακουμπώντας ελαφρώς στο μέτωπο του βρέφους με το ειδικό πλαστικό άκρο (tip) Πολλών χρήσεων , μειώνει το κίνδυνο μολύνσεων ή μετάδοσης.

Για το χρήστη, είναι εργονομικά σχεδιασμένο πιο ελαφρύ και παρέχει ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια. Η ευαισθησία επαφής έχει μειωθεί που σημαίνει γρηγορότερα αποτελέσματα, αυξημένη παραγωγικότητα και άμεση κλινική εικόνα. Ακόμα και ένας καινούριος χρήστης μπορεί να εξοικειωθεί εύκολα.

Αποδεδειγμένο κλινικά, το JM-105  εξουδετερώνει τα κόστη και το χρόνο αντίστοιχα με τις μικροβιολογικές μετρήσεις και τις εργαστηριακές υπηρεσίες. Μειώνεται ο κίνδυνος μόλυνσης, ατραυματικό χωρίς πόνο και με γρήγορα αποτελέσματα για την ταχύτερη θεραπεία του νεογνού.

Χαρακτηριστικά του JM-105

LCD έγχρωμη οθόνη με μενού, βήμα προς βήμα οδηγίες χρήσης,με γρήγορα αποτελέσματα και πιο αξιόπιστες μετρήσεις για νέους και παλιούς χρήστες.

Εξακρίβωση, αποθήκευση και παρακολούθηση των πληροφοριών εύκολα και γρήγορα

Με το σαρωτή barcode γίνεται εύκολα η καταχώρηση του ασθενή/ χρήστη και έτσι το JM-105  μπορεί να καταγράφει, να αποθηκεύει και να μεταφορτώνει τα αποτελέσματα των μετρήσεων σε Η/Υ του Νοσοκομείου για τα αρχεία των ασθενών.

Επιβεβαιωμένο μέσα από κλινική μελέτη

Το JM-105 έχει αποδείξει τα τελευταία δέκα χρόνια ότι είναι ένας αξιόπιστος αναλυτής χολερυθρίνης. Μέσα από κλινικές μελέτες, το JM-105 αποδεικνύει ότι προσφέρει υψηλής ακρίβειας και αξιοπιστίας αποτελέσματα σ σχέση με τους αναλυτές αίματος που παρουσιάζουν ακρίβεια της τάξης +/- 1,5mg/dl.

Επίσης, το JM-105 έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά του σε ετερογενείς πληθυσμούς και ενδείκνυται για χρήση σε νεογνά που κάνουν φωτοθεραπεία από  τις 27 ως 42 εβδομάδες μέχρι και 20 ημερών μετά τη γέννηση.

Χαρακτηριστικά με μια ματιά

 • Εργονομικός σχεδιασμός, πιο λεπτό και ελαφρύ, βελτιώνει την ακρίβεια για εύκολες μετρήσεις
 • Έγχρωμη οθόνη LCD ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό
 • Εύκολο στη χρήση, οδηγίες βήμα προς βήμα, γραφικά και αξιόπιστη μέτρηση για επαγγελματισμό και παραγωγικότητα.
 • Αριθμητικό πληκτρολόγιο για καταχωρήσεις αναγνωριστικών χρήστη/ασθενή
 • Με δυνατότητα επιλογής σύνδεσης με κεντρικό υπολογιστή για εξαγωγή δεδομένων σε Η/Υ και στατιστική χρήση.
 • Σαρωτής barcode για εισαγωγή δεδομένων χρήστη/ ασθενούς
 • Νέο άκρο για πιο εύκολα και γρήγορα αποτελέσματα χωρίς αποκλίσεις
 • Ενσωματωμένη, επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου μεγάλης διάρκειας

Ένα (1) χρόνο εγγύηση

Τι είναι ο Ίκτερος ;

Ο ίκτερος είναι μία νοσηρή κατάσταση που χαρακτηρίζεται από την κίτρινη χροιά του δέρματος και των οφθαλμών, η οποία προκαλείται από υπερβολικές ποσότητες χολερυθρίνης στο αίμα.

Η χολερυθρίνη είναι ένα φυσιολογικό παραπροϊόν το οποίο προέρχεται από τη ρήξη της μεμβράνης των ερυθροκυττάρων και αποβάλλεται από το σώμα μέσω του ήπατος. Πριν τη γέννηση, η χολερυθρίνη του βρέφους υφίσταται επεξεργασία από το ήπαρ της μητέρας και αποβάλλεται.

Μετά τη γέννηση, το νεογνό πρέπει να αποβάλλει τη χολερυθρίνη χωρίς τη βοήθεια του οργανισμού της μητέρας. Μπορεί ο οργανισμός του νεογνού να χρειαστεί αρκετές ημέρες προτού αρχίσει να αποβάλλει τη χολερυθρίνη από το αίμα σε ρυθμούς ταχύτερους από αυτούς της παραγωγής της.

Τα πρόωρα νεογνά που υποσιτίζονται αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης ίκτερου.

Η αρχική ανιχνευτική εξέταση για ίκτερο είναι η παρατήρηση για πιθανή κίτρινη χροιά του δέρματος. Αυτός είναι ένας υποκειμενικός προσδιορισμός ο οποίος υπόκειται σε σφάλματα λόγω των διαφόρων χρωμάτων του δέρματος και των ηλικιών κύησης.

Τα επίπεδα χολερυθρίνης συνήθως ανέρχονται στα μέγιστα επίπεδα για τα τελειόμηνα νεογνά 4 έως 5 ημέρες μετά τη γέννηση ενώ στα πρόωρα νεογνά τα μέγιστα επίπεδα επιτυγχάνονται αργότερα.

 

Loading video...
 

Αξιολογήσεις προϊόντος (0)

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για προσφορές και νέα προϊόντα:

OK

 
Δίγκας Γ. Ιατρικά © 2021. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®