Στηθοσκόπια

Η εταιρεία ΔΙΓΚΑΣ Γ. ΙΑΤΡΙΚΑ είναι εξουσιοδοτημένος Διανομέας των καλύτερων στηθοσκοπίων στον κόσμο 3M Littmann Αμερικής καθώς διαθέτει πλήρης γκάμα των στηθοσκοπιων ανάλογα τις ανάγκες σας και την ειδικότητα σας .

Επίλεξτε ανάμεσα σε Νοσηλευτικά στηθοσκόπια ,παθολογικά και Καρδιολογικά αλλά και ειδικά στηθοσκόπια για Βρέφη και Νεογνά .Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σύμφωνα με την προτίμηση σας .

Εκτός από την 3M Littmann διαθέτουμε στηθοσκόπια από πολλους άλλους οίκους κατασκευής όπως π.χ Riester Γερμανίας ,Welch Allyn Αμερικής ,Spengler Γαλλίας κ.α που διαθέτουν μεγάλη αξιοπιστία και προσιτές τιμές .

Τέλος το ηλεκτρονικό στηθοσκόπιο θεωρείται το μέλλον της στηθοσκόπησης καθώς προσφέρει το μοναδικό πλεονέκτημα αυξομείωσης της έντασης καθώς και της οπτικοποίησης και καταγραφής των ήχων που λαμβάνει.

Η εταιρεία μας παρέχει μεγάλες εκπτώσεις για μαζικές παραγγελίες στηθοσκοπίων (φοιτητές, κλινικές, ιατροί κλπ.) Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. 

Στηθοσκόπια Ελιές ακουστικών κουμπωτές Καλυμμα στηθοσκοπίου Littmann Welch Allyn διπλού σωλήνα Rappoport ηλεκτρονικό Littmann 3200 με bluetooth Καρδιολογικό Παθολογικό

Επιλέξτε υποκατηγορία
 
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για προσφορές και νέα προϊόντα: OK

 
Δίγκας Γ. Ιατρικά © 2021. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®