ΕΣΠΑ

 

Διαγνωστικά

Σήμερα η λέξη ‘διάγνωση’ στην ιατρική είναι σχεδόν συνυφασμένη με τη βοήθεια ειδικών οργάνων ή συσκευών. Για το λόγο αυτό, στις κατηγορίες "Γενικά διαγνωστικά" και "Ειδικά διαγνωστικά", προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από διαγνωστικά εργαλεία για διάφορες ιατρικές ειδικότητες. Είτε χρειάζεστε στηθοσκόπια, ωτοσκόπια, καρδιογράφους ή ακόμα και σπιρόμετρα η Δίγκας Γ. Ιατρικά, προσφέρει μια ποικιλία διαγνωστικών οργάνων και συσκευών για την άμεση και ακριβής διάγνωση. Πολλές από τις διαγνωστικές συσκευές που παρέχουμε μπορούν να συνδεθούν με υπολογιστή PC, με ή χωρίς καλώδιο, έτσι ώστε τα δεδομένα εξέτασης να  μπορούν να αξιολογηθούν και να αποθηκευτούν ψηφιακά.

Επιπλέον, η κατηγορία διάγνωσης περιλαμβάνει επίσης διάφορα προϊόντα από το πεδίο της φυσικής ιατρικής, καθώς και συσκευές θεραπείας, εργαλεία θεραπείας, συσκευές άσκησης και θεραπείας.

Ανακαλύψτε την μεγάλη ποικιλία μας σε διαγνωστικά όργανα και συσκευές και  επωφεληθείτε από τις ελκυστικές τιμές και τις υπηρεσίες μας!

Διαγνωστικά ακουόμετρα - τυμπανογράφοι αναλυτές σύστασης σώματος δερματοπτυχόμετρα συσκευές διάγνωσης οστεοπόρωσης θερμόμετρα μόνιτορ ζωτικών λειτουργειών νεφελοποιητές σπιρόμετρα - ροόμετρα

Επιλέξτε υποκατηγορία
 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για προσφορές και νέα προϊόντα:

OK

 
Δίγκας Γ. Ιατρικά © 2023. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®