ΕΣΠΑ

Τεστ διάγνωσης φυματίωσης SCREEN 40 τεμάχια

Κάντε κλικ για μεγέθυνση Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Τεστ διάγνωσης φυματίωσης SCREEN 40 τεμάχια

Κωδικός: 25079-05

Εταιρεία: SCREENitalia

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν!

64,90€ 64.9
61,23€ + ΦΠΑ

Διαθεσιμότητα: 15-30 ημέρες

      Αγορά Στη Λίστα Επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

      Share:

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ για να δείτε τη σελίδα που παρέχει ο κατασκευαστής.

Περιγραφή

Τεστ διάγνωσης φυματίωσης SCREEN 40 τεμάχια

  • Ταχεία δοκιμή για την ποιοτική ανίχνευση αντισωμάτων κατά της φυματίωσης (ισότυποι IgG, IgM και IgA) σε δείγματα πλήρους αίματος, ορού ή πλάσματος.
  • Το Rapid Tuberculosis Test (Ολόκληρο αίμα/Ορός/Πλάσμα) είναι μια ποιοτική, στερεής φάσης, άμεση, ανοσοδοκιμασία δύο θέσεων για την ανίχνευση αντισωμάτων κατά της φυματίωσης σε δείγματα ολικού αίματος, ορού ή πλάσματος.
  • Η μεμβράνη είναι προ-καλυμμένη με ανασυνδυασμένο αντιγόνο ΤΒ στη γραμμή στην περιοχή δοκιμής του μέσου.
  • Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, τα αντισώματα κατά της φυματίωσης, εάν υπάρχουν στο πλήρες δείγμα αίματος, ορού ή πλάσματος, αντιδρούν με τα σωματίδια επικαλυμμένα με ανασυνδυασμένο αντιγόνο φυματίωσης.
  • Η ένωση μεταναστεύει προς τα πάνω στη μεμβράνη χρωματογραφικά μέσω τριχοειδούς δράσης αντιδρώντας με το ανασυνδυασμένο αντιγόνο της φυματίωσης στη μεμβράνη και δημιουργεί μια έγχρωμη γραμμή. Η παρουσία αυτής της έγχρωμης γραμμής στην περιοχή δοκιμής υποδηλώνει θετικό αποτέλεσμα, ενώ η απουσία της υποδηλώνει αρνητικό αποτέλεσμα.
  • Ως διαδικαστικός έλεγχος, θα εμφανίζεται πάντα μια γραμμή στη ζώνη ελέγχου δοκιμής, που υποδεικνύει ότι έχει χρησιμοποιηθεί ο σωστός όγκος του δείγματος και ότι η μεμβράνη έχει εμποτιστεί.
  • Το Rapid Tuberculosis Test (ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα) είναι ένα γρήγορο τεστ για την ποιοτική ανίχνευση αντισωμάτων κατά της φυματίωσης (IgG, IgM και IgA Isotypes) σε δείγματα πλήρους αίματος, ορού ή πλάσματος.
  • Η δοκιμή χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ανασυνδυασμένων αντιγόνων για την ανίχνευση αυξημένων επιπέδων αντισωμάτων κατά της φυματίωσης σε δείγματα πλήρους αίματος, ορού ή πλάσματος.

Η φυματίωση (ΤΒ) μεταδίδεται κυρίως με αερομεταφερόμενη μετάδοση αερολυμάτων σταγονιδίων που εκπέμπονται από το βήχα, το φτέρνισμα και την ομιλία. Οι ανεπαρκώς αεριζόμενοι χώροι παρουσιάζουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο έκθεσης σε μόλυνση.
Η φυματίωση είναι η κύρια αιτία νοσηρότητας και θνησιμότητας παγκοσμίως, προκαλώντας τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων από έναν μόνο μολυσματικό παράγοντα. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει τη διάγνωση για πάνω από 8 εκατομμύρια νέες περιπτώσεις ενεργού φυματίωσης κάθε χρόνο. Περίπου 3 εκατομμύρια θάνατοι ετησίως αποδίδονται επίσης στη TB1,2. Η έγκαιρη διάγνωση είναι ζωτικής σημασίας για τον έλεγχο της φυματίωσης, καθώς επιτρέπει την ταχεία έναρξη της θεραπείας και περιορίζει την περαιτέρω εξάπλωση της λοίμωξης. Με τα χρόνια, έχουν χρησιμοποιηθεί διάφορες μέθοδοι για την ανίχνευση της φυματίωσης, συμπεριλαμβανομένων δερματικών εξετάσεων, επιχρισμάτων πτυέλων, καλλιέργειας πτυέλων και ακτινογραφιών θώρακα. Αλλά όλες αυτές οι μέθοδοι έχουν περιορισμούς. Πρόσφατα εισήχθησαν νεότερες δοκιμές, όπως η ενίσχυση DNA με PCR ή η δοκιμή ιντερφερόνης-γάμα. Ωστόσο, οι χρόνοι παράδοσης για αυτές τις δοκιμές είναι μεγάλοι, απαιτούν εργαστηριακό εξοπλισμό και εκπαιδευμένο προσωπικό και ορισμένες δεν είναι ούτε βολικές ούτε εύχρηστες. Αυτά τα τεστ είναι επίσης ακριβά και μη πρακτικά για τις αναπτυσσόμενες χώρες. Οι ορολογικές μέθοδοι αποτελούν μια έγκυρη εναλλακτική, αφού η οροδιάγνωση της φυματίωσης είναι εύκολη, φθηνή, σχετικά μη επεμβατική και δεν εξαρτάται από την ανίχνευση μυκοβακτηρίων.

Αξιολογήσεις προϊόντος (0)

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για προσφορές και νέα προϊόντα:

OK

 
Δίγκας Γ. Ιατρικά © 2023. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®