Θερμοκοιτίδα ISOLETTE® C2000 - Draeger

Θερμοκοιτίδα ISOLETTE® C2000 - Draeger

Εταιρεία: Drager

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν!

Καλέστε μας! 0

Διαθεσιμότητα: Ζητήστε διαθεσιμότητα

Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

Συνοδευτικά Αρχεία


      Share:

Περιγραφή

Η θερμοκοιτίδα ISOLETTE® C2000 αποτελεί μια μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών, τελευταίας τεχνολογίας, αρίστης αντοχής και υψηλής ποιότητας.

Η σχεδίαση και η κατασκευή της θερμοκοιτίδας έχουν γίνει, εξ’ ολοκλήρου, με γνώμονα την πληρέστερη δυνατή κάλυψη των αναγκών του νεογνού, την εξασφάλιση όσο το δυνατόν ιδανικότερων συνθηκών περίθαλψής του, καθώς και την εύκολη και γρήγορη απολύμανση και προετοιμασία του μηχανήματος για την καλύτερη διευκόλυνση του έργου του νοσηλευτικού προσωπικού της κλινικής.

Η θερμοκοιτίδα νοσηλείας ISOLETTE® C2000 φέρεται σε τροχήλατη βάση στιβαρήs κατασκευής με τέσσερις (4) αντιστατικούς τροχούς και σύστημα πέδησης, για μεγαλύτερη ασφάλεια σταθεροποίησης. Η βάση διαθέτει ένα ερμάριο αποθήκευσης, μεγάλης χωρητικότητας (cabinet stand).

Η καμπίνα του βρέφους (HOOD) είναι μεγάλων διαστάσεων για διευκόλυνση των χειρισμών του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού. Παρέχει επαρκή ορατότητα προς το νεογνό και από τις τέσσερις πλευρές της θερμοκοιτίδας, ενώ παράλληλα φέρει διπλά τοιχώματα για αυξημένη θερμική και ηχητική απομόνωση του νεογνού από το εξωτερικό περιβάλλον.

Η θερμοκοιτίδα ISOLETTE® C2000 φέρει δύο πόρτες, πρόσθια και οπίσθια, μεγάλου ανοίγματος διευκολύνοντας άριστα την εναπόθεση και απομάκρυνση του νεογνού στη θερμοκοιτίδα, ενώ παράλληλα δίνουν τη δυνατότητα στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό να εκτελεί με άνεση και ευχέρεια κινήσεων όλες τις απαιτούμενες επεμβάσεις, ακόμα και όταν το νεογνό βρίσκεται εντός αυτής.

Διαθέτει μοναδικό σύστημα κουρτίνας θερμού αέρα παραπλεύρως των πορτών και των παραθύρων τους, προστατεύοντας την κλίνη του νεογνού από το περιβάλλον. Σε περίπτωση ανοίγματος των πορτών, η κουρτίνα θερμού αέρα διασφαλίζει ότι η θερμοκρασία θα παραμείνει στα προκαθορισμένα επίπεδα.

Διαθέτει κλίνη μεγάλων διαστάσεων (40,6 cm x 81,0 cm) στην οποία προσαρμόζεται ένα ιδιαίτερα άνετο και μαλακό στρώμα με εύκολο στο καθάρισμα κάλυμμα. Η κλίση της κλίνης ρυθμίζεται σε οποιαδήποτε θέση κατά ±12°, με εξωτερικούς περιστρεφόμενους μοχλούς και προς τις δύο κατευθύνσεις (trendelenburg και reverse trendelenburg).

Η θερμοκοιτίδα διαθέτει παραπλεύρως δύο ράγες για α) στήριξη επιπλέον εξαρτημάτων και β) μετακίνηση της θερμοκοιτίδας (ως χειρολαβές). Διαθέτει θύρα για λήψη οξυγόνου καθώς και αντιβακτηριδιακό φίλτρο αέρα συγκράτησης μικροοργανισμών, μεγαλύτερων των 0,3 Microns, κατά 99.9%.

H καμπίνα φέρει έξι (6) αεροστεγείς θυρίδες (παράθυρα) πρόσβασης στο νεογνό περιμετρικά, οι οποίες διαθέτουν τελείως αθόρυβους μηχανισμούς για το άνοιγμα-κλείσιμο τους με απλή πίεση των αγκώνων . Oι θυρίδες είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να επιτρέπουν τη μεγαλύτερη δυνατή ευχέρεια κινήσεων σε συνδυασμό με το μικρότερο άνοιγμα.Διαθέτει συνολικά δέκα (10) ειδικά διαμορφωμένα ανοίγματα, προστατευόμενα μέσω ελαστικών διαφραγμάτων, τα οποία επιτρέπουν το εύκολο, χωρίς τσακίσματα πέρασμα των αναπνευστικών σωλήνων, καλωδίων, καθετήρων κλπ, χωρίς διαρροές.

Διαθέτει οθόνη LCD, η οποία είναι τοποθετημένη σε κατάλληλη θέση ώστε να είναι εμφανείς οι ενδείξεις από απόσταση και από οποιαδήποτε γωνία. Η οθόνη παρέχει ευδιάκριτη και συνοπτική απεικόνιση όλων των λειτουργιών και δεδομένων.

Στην οθόνη αυτή επιπλέον απεικονίζονται τιμές / γραφικές απεικονίσεις των τελευταίων εικοσιτεσσάρων (24) ωρών, για τις εξής παραμέτρους:
α) Δύο θερμοκρασίες δέρματος
β) Θερμοκρασίας αέρα καμπίνας
γ) ισχύς θερμαντήρα
δ) συγκέντρωσης οξυγόνου (Εφόσον έχει επιλεχθεί κατά την αγορά το προς επιλογή αυτόματο σύστημα (Servo controlled) ρύθμισης και παρακολούθησης της συγκέντρωσης του οξυγόνου)
ε) υγρασίας
ζ) βάρος νεογνού με απεικόνιση των τελευταίων επτά ημερών (Εφόσον έχει επιλεχθεί κατά την αγορά ο προς επιλογή ηλεκτρονικός ζυγός εύρους μέτρησης 0 – 7 kg και ακρίβειας 1g)

Η οθόνη της θερμοκοιτίδας ISOLETTE® C2000 είναι προσβάσιμη, ακόμα και όταν η πόρτα της θερμοκοιτίδας είναι ανοιχτή παρέχει άνεση κινήσεων στο χειριστή, χωρίς να απαιτείται η απομάκρυνσή της από το νεογνό (πρόσβαση στα ερμάρια, στο ακτινολογικό δίσκο κ.α.).

Διαθέτει δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας δέρματος (skin mode) από 34°C έως 38°C. Επιπλέον έχει την δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας αέρος (air mode) από 20°C έως 39°C. Και στις δύο λειτουργίες , εάν η θερμοκρασία υπερβαίνει τους 37°C ο χρήστης πρέπει να επιβεβαιώσει την ρύθμιση (override mode).


Dual Temperature Control
Διαθέτει την εξελιγμένη λειτουργία παρακολούθησης θερμοκρασίας του νεογνού μέσω δύο καναλιών μέτρησης. Το ένα κανάλι λαμβάνει μια κεντρική θερμοκρασία σώματος (π.χ. ορθού) και ένα δεύτερο κανάλι λαμβάνει μία περιφερειακή θερμοκρασία σώματος (π.χ. θερμοκρασίας κοιλίας), επιτρέποντας την έγκαιρη ανίχνευση, σε πρώιμο στάδιο, πιθανού κρύου ή θερμικού στρες (cold or heat stress).Η ταχύτητα του αέρος πάνω από το νεογνό είναι μικρότερη των 10 cm/sec μειώνοντας τις απώλειες θερμότητας.

Διαθέτει αυτόματο (Servo controlled) σύστημα ελέγχου της υγρασίας από 30% έως 95% σχετικής υγρασίας (RH) με αντίστοιχη απεικόνιση στην οθόνη της θερμοκοιτίδας. Το σύστημα ύγρανσης διαθέτει την πρωτοποριακή αυτο-απολυμαινόμενη διάταξη εξατμίσεως ύδατος δια βρασμού και άμεσου ψεκασμού, για την αποφυγή δημιουργίας εστιών μόλυνσης (βακτήρια – ψευδομονάδες). Μέσω του συστήματος ασφαλείας του οίκου Dräger αποφεύγεται ο κίνδυνος μικροβιακών λοιμώξεων. Η τροφοδοσία του νερού γίνεται μέσω ξεχωριστού δοχείου πλήρωσης χωρητικότητας 1.000 ml.


Δέχεται προς επιλογήν αυτόματο σύστημα (Servo controlled) ρύθμισης και παρακολούθησης της συγκέντρωσης του οξυγόνου (%) από 21% - 65% με αντίστοιχη απεικόνιση των ενδείξεων στην οθόνη της θερμοκοιτίδας.

Δέχεται προς επιλογήν ηλεκτρονικό ζυγό εύρους μέτρησης 0 – 7 kg και ακρίβειας 1g, με απεικόνιση του βάρους του νεογνού στην οθόνη της θερμοκοιτίδας. Αποθηκεύει τις τιμές βάρους επτά (7) ημερών.

Φέρει ειδικό συρόμενο δίσκο για την τοποθέτηση της ακτινογραφικής κασέτας, κάτω από την κλίνη, ώστε να μην απαιτείται η μετακίνηση του νεογνού για την λήψη ακτινογραφίας.

Διαθέτει συναγερμό (alarms) για τις εξής περιπτώσεις:

 • απόκλισης θερμοκρασίας νεογνού από την προκαθορισμένη ± 1 °C και ± 0,5 °C (επιλογή από τον χρήστη)
 • απόκλισης θερμοκρασίας αέρος από την προκαθορισμένη
 • χαμηλής ή διακοπής κυκλοφορίας του αέρος
 • αποσύνδεσης ή βλάβης του αισθητήρα θερμοκρασίας δέρματος
 • υψηλού / χαμηλού ορίου οξυγόνου εφόσον έχει επιλεχθεί κατά την αγορά το προς επιλογή αυτόματο σύστημα (Servo controlled) ρύθμισης και παρακολούθησης της συγκέντρωσης του οξυγόνου
 • χαμηλής στάθμης νερού
 • τεχνικής βλάβης


Η θερμοκοιτίδα διαθέτει επιλογή σίγασης των συναγερμών, καθώς και διαβαθμισμένους κατά προτεραιότητα οπτικοακουστικούς συναγερμούς.
Το επίπεδο ηχητικού θορύβου δεν ξεπερνά τα 47 db, στο επίπεδο κρεβατιού, σε κανονική λειτουργία.

Για την διασφάλιση της ηχητικής απομόνωσης του νεογνού, η θερμοκοιτίδα διαθέτει, επιπλέον των κλασικών οπτικοακουστικών συναγερμών, και πρόσθετο, ειδικά εξελιγμένο σύστημα κλιμακούμενου ηχητικού συναγερμού (ramping alarm)

Οι ενδείξεις και οι συναγερμοί στην οθόνη απεικονίζονται στην Ελληνική γλώσσα.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά της θερμοκοιτίδας εντατικής νοσηλείας ISOLETTE® C2000

 • Συνδέεται με Η/Υ μέσω θύρας RS 232
 • Εμφανίζει τα δεδομένα σε μόνιτορ και σε Κεντρικό Σταθμό (VueLink™) – δυνατότητα δικτύωσης
 • Καθαρίζεται και απολυμαίνεται εύκολα
 • Δύναται να ενσωματωθεί νεογνικός αναπνευστήρας, μόνιτορ, διάταξη διαδερμικής μέτρησης και παρακολούθησης O2 & CO2 κλπ
   

Σχετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις προϊόντος (0)

 
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK

 
Δίγκας Γ. Ιατρικά © 2020. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®