Λόγω μεγάλου όγκου παραγγελιών ενδεχομένως να υπάρξει καθυστέρηση τόσο στις αποστολές των παραγγελιών όσο και στις παραδόσεις από τις courier/μεταφορικές. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Φακός Δερματοσκόπησης ψηφιακός Dermlite Foto X

Φακός Δερματοσκόπησης ψηφιακός Dermlite Foto X
Φακός Δερματοσκόπησης ψηφιακός Dermlite Foto X
Φακός Δερματοσκόπησης ψηφιακός Dermlite Foto X
Φακός Δερματοσκόπησης ψηφιακός Dermlite Foto X
Φακός Δερματοσκόπησης ψηφιακός Dermlite Foto X

Εταιρεία: Dermlite

-10%

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν!

1.723,60€   1.560,00€ 1.56 κερδίζετε 163,60€
1.258,06€ + ΦΠΑ

Αποκτήστε το σε ΑΤΟΚΕΣ δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!

Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας

Διαθέσιμες Επιλογές

ΤΥΠΟΣ :

      Αγορά Στη Λίστα Επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

      Share:

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ για να δείτε τη σελίδα που παρέχει ο κατασκευαστής.

Περιγραφή

Το Foto X είναι ο νέος φακός δερματοσκόπησης που συνδέεται με σχεδόν οποιαδήποτε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR, συμπαγή κάμερα σάρωσης, φωτογραφική μηχανή χωρίς κάτοπτρα, ακόμη και ένα smartphone και ξεπερνά το DermLite Foto, με το εξαιρετικά του χαρακτηριστικά.


Το Foto X αποτελείται από  ανθεκτικό 'κέλυφος' ανθεκτικού αλουμινίου , παρέχει τόσο πολωμένο όσο και μη πολωμένο φωτισμό με το πάτημα ενός κουμπιού, τέσσερα επίπεδα φωτεινότητας και έναν δείκτη φόρτισης 4 επιπέδων.

Είναι ισως το καλύτερο από όλα, έχει τη δική του μπαταρία ιόντων λιθίου που παρέχει συγκρίσιμο χρόνο λειτουργίας με το εξερχόμενο μοντέλο, εξαλείφοντας την εξωτερική μπαταρία.

Το Foto X μπορεί ακόμη και να φορτιστεί κατά τη χρήση, επιτρέποντας άπειρη λειτουργία σε οποιοδήποτε από τα τρία χαμηλότερα επίπεδα φωτεινότητας.

Ο νέος, εξαιρετικά ανθεκτικός σχεδιασμός τύπου 'μπαγιονέτ', με την αφαιρούμενη επένδυση γυαλιού, επιτρέπει την γρήγορη εστίαση και ακόμη και την (χωρίς "επαφή") δερματοσκόπηση με την πλάκα που έχει αφαιρεθεί:

Η μείωση της επαφής του δέρματος προς την εξωτερική πλευρά της περιοχής της βλάβης είναι μια ιδιαίτερα χρήσιμη ικανότητα όταν απεικονίζονται αγγειακές δομές όπου η παραμικρή τοπική πίεση θα αλλοίωσε την εμφάνιση της βλάβης.

Για να βοηθήσετε τα μέτρα καταπολέμησης της λοίμωξης από το Ιατρείο  σας, το Foto X είναι συμβατό με το IceCap ™, καλύμματα μίας χρήσης που απλώνουν το διαχωριστικό της πρόσοψης της μονάδας.


Το Foto X μπορεί να συνδεθεί με τη φωτογραφική μηχανή ή το smartphone είτε μαγνητικά (χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε από τους προσαρμογείς MagnetiConnect ™) είτε μέσω της τυπικής σύνδεσης με σπείρωμα 37 mm, επιτρέποντας τη συνεχή χρήση τυχόν προσαρμογέων φωτογραφικών μηχανών που είναι συμβατοί με την εξερχόμενη φωτογραφική μηχανή DermLite.

Βασικά πλεονεκτήματα:

Ανθεκτικό περίβλημα από αλουμίνιο
Πολωμένο και μη πολωμένο με push button
Τέσσερα επίπεδα φωτεινότητας
Δείκτης φόρτισης τεσσάρων επιπέδων
Αυτόματη απενεργοποίηση για εξοικονόμηση μπαταρίας
Επικοινωνία και μη επαφή με την δερματοσκόπηση
Επένδυση με πλάκα 10 mm
Χρησιμοποιήστε με σχεδόν οποιαδήποτε φωτογραφική μηχανή, smartphone ή iPad
Κάθε μονάδα έρχεται με εγγύηση 2ετούς διάρκειας της 3Gen και περιλαμβάνει καλώδιο φόρτισης USB-C έως USB-A και μια προμήθεια δειγμάτων κεφαλών ελέγχου λοίμωξης IceCap.

 

Αξιολογήσεις προϊόντος (0)

 
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για προσφορές και νέα προϊόντα: OK

 
Δίγκας Γ. Ιατρικά © 2020. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®