ΕΣΠΑ

Έγχρωμος φορητός υπέρηχος SonoScape S8

Κάντε κλικ για μεγέθυνση Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Έγχρωμος φορητός υπέρηχος SonoScape S8

Εταιρεία: Sonoscape

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν!

Καλέστε μας! 0

Διαθεσιμότητα: Ζητήστε διαθεσιμότητα

Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

      Share:

Περιγραφή

Φορητός υπέρηχος καρδιολογικής χρήσης από την Sonoscape με τεχνολογίες τελευταίας γενιάς για εξαιρετική απεικόνιση στην οθόνη των ιστών χωρίς θορύβους.

Η υψηλή αντίθεση που διαθέτει στην απεικόνιση το κάνει πρωτοπόρο στην κατηγορία του.

Οι νέας γενιάς αρμονικές συχνότητες και ηχοβολείς συμπληρώνουν την νέα πλατφόρμα των μετατροπέων και επεξεργαστών για ένα συνδυασμό απεικόνισης και επεξεργασίας δεδομένων που καλύπτει όλες τις σύγχρονες εξετάσεις υπερηχοτομογραφίας.

Zoom Image processing : Πρωτοποριακή τεχνολογία για μοναδικής ταχύτητας επεξεργασία των ακουστικών δεδομένων κατά φάση, πλάτος και συχνότητα.  

Harmonic echo : Η τεχνολογία Harmonic Echo αποκτά απεικονίσεις με χρήση 2ων αρμονικών συχνοτήτων που ενέχουν πολύ λιγότερα παράσιτα λόγω πλαγίων λοβών ενέργειας και λιγότερο θόρυβο, τα οποία βοηθούν στη απεικόνιση ασθενών των οποίων η σάρωση είναι δύσκολη, όπως ηλικιωμένοι, παχύσαρκοι και άλλοι.

Echo processing: Μοναδική πρόσβαση στα πρωτογενή και ακατέργαστα ακουστικά ψηφιακά δεδομένα επιτυγχάνοντας την μόνη διεθνώς πραγματική αναβαθμισιμότητα στο μάκρος του χρόνου και προσφέροντας δυνατότητα λειτουργίας ή μελλοντικής επέκτασης σε νέες αποκλειστικές τεχνικές απεικόνισης και επεξεργασίας.  

Doppler and Trace : Ο υπέρηχος έχει διαθέτει δυνατότητα αυτόματων μετρήσεων και υπολογισμών των αιμοδυναμικών παραμέτρων της κυμματομορφής Doppler. 

 Έγχρωμη οθόνη 15' LCD Τεχνολογίας Super VGA High Definition, flicker free με δυνατότητα κίνησης δεξιά  - αριστερά πάνω - κάτω και κλίσης swivel με ταυτόχρονη δυνατότητα απεικόνισης 16,7εκατομμυρίων χρωμάτων.  

Preset function: Προγράμματα ρυθμίσεων και υπολογισμών με δυνατότητα προγραμματισμού από τους χρήστες για να μπορεί χρήστης να έχει το κατάλληλο preset για κάθε εξέταση.

Colorized 2D / Doppler / M mode: Ο υπέρηχος αντικαθιστά τις διαβαθμίσεις του γκρι με άλλες χρωματικές κλίμακες.  

Frame rate: Ρυθμός εναλλαγής εικόνας που φτάνει έως και 700 FRAME / SEC χαρακτηριστικό που το κατατάσσει στη μεγάλη κατηγόρια των συστημάτων υπερηχοτομογραφίας.  

Real-Time matching technology: Σε Real-Time χρόνο ρύθμιση της λείανσης της εικόνας  

Micro-Scan Technology: Δυνατότητα αναβάθμισης με ειδικό πρόγραμμα για πολλαπλές σαρώσεις των ηχοβολέων με πλάγιες βολές που βελτιώνουν την εικόνα σε δύσκολα παράθυρα διατηρώντας υψηλά frame rate. 

 M-Tuning Technology: Προσαρμοστική επεξεργασία εικόνας που απεικονίζει σαφέστερα τις διαφορές μεταξύ των ιστών μειώνοντας τα στίγματα αλλά διατηρώντας το ρυθμό σάρωσης.  

Velocity : PW 0 ± 6,37 m/sec και CW 0 ± 15,90 m/sec.

  Cine memory : Αποθήκευση εικόνων στο M-MODE και DOPPLER έως 1.024 sec.

Αποθήκευση εικόνων στο B-MODE και COLOR DOPPLER έως 2048 frame.

Data management Ο υπέρηχος διαθέτει πρόγραμμα διαχείρισης αποστολής εκτύπωσης και επεξεργασίας δεδομένων όπως: πληροφορίες εικόνας και Loop με FORMAT DICOM, DICOM, AVI, M-JPEG, JPEG, TIFF,BMP.

 Πληροφορίες ασθενή με πλήρη στοιχεία και report μετρήσεων. Η αποθήκευση γίνεται σε HDD, MO, FLOPPY DISK, CD-R, DVD-R, USB STICK.  

Συνδεσιμότητα φορητού υπέρηχου: network interface, dicom, pc printer, video printer, dvd recorder,video recorder.  

Steering m-mode (free angular m-mode) : Δυνατότητα αναβάθμισης με ειδικό πρόγραμμα περιστρεφόμενης γραμμής στην λήψη της MMODE απεικόνισης σε πραγματικό χρόνο για κάθετες τομές.

  Tdi – color tdi (tissue doppler imaging) : Ειδικό πρόγραμμα απεικόνισης με έγχρωμο και φασματικό DOPPLER της κίνησης των ιστών με πρόγραμμα μετρήσεων στο report.

Προαιρετικά μπορείτε να προμηθευτείτε :

Βαλίτσα μεταφοράς Sonoscape

Τροχήλατο Sonoscape

Μπαταρία Sonoscape για αυτονομία έως και 2 ώρες εξέτασης

 Μεγάλη γκάμα κεφαλών ανάλογα με την εξέταση και τη συχνότητα λειτουργίας.

Αξιολογήσεις προϊόντος (0)

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για προσφορές και νέα προϊόντα:

OK

 
Δίγκας Γ. Ιατρικά © 2021. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®