Τεστ ανίχνευσης Calprotectin και Lactoferrin στα κόπρανα 10 τεμάχια

Τεστ ανίχνευσης Calprotectin και Lactoferrin στα κόπρανα 10 τεμάχια

Κωδικός: 25346-00

Εταιρεία: Nal Von Minden

-13%

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν!

155,50€   136,40€ 136.4 κερδίζετε 19,10€
110,00€ + ΦΠΑ

Διαθεσιμότητα: 1 - 3 ημέρες

      Αγορά Στη Λίστα Επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

      Share:

Περιγραφή

Τεστ ανίχνευσης Calprotectin και Lactoferrin στα κόπρανα 10 τεμαχίων

Είναι μια ταχεία χρωματογραφική ανοσοδοκιμασία (μη επεμβατική) για την ποιοτική ανίχνευση της Calprotectin και Lactoferrinn σε δείγματα κοπράνων, με σκοπό τη διάγνωση φλεγμονωδών γαστρεντερικών διαταραχών.

  • Η Calprotectin (βιοδείκτης κοπράνων) είναι χρήσιμος για την εκτίμηση της δραστικότητας της φλεγμονώδους νόσου του εντέρου (IBD). Η ΙΒD περιλαμβάνει τη νόσο του Crohn (CD) και την ελκώδη κολίτιδα (UC).

Αυτό το τεστ κοπράνων για calprotectin είναι χρήσιμο για τη διαφοροποίηση οργανικών (IBD) από λειτουργικές γαστρεντερικές ασθένειες (IBS).

  • (IBS): Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου. Είναι ένας απλός, μη-επεμβατικός βιοδείκτης που είναι ιδιαίτερα χρήσιμος σε παιδιά, που μπορεί να απαιτείται γενική αναισθησία για κολονοσκόπηση. Επίσης ανίχνευση calprotectin στα κόπρανα μπορεί να προβλέψει την υποτροπή.
  • Η Lactoferrinn είναι μία γλυκοπρωτεΐνη σταθερή στα κόπρανα και ανιχνεύεται εύκολα με ανοσοχημικές μεθόδους. Αυτός ο δείκτης είναι αυξημένος στους ασθενείς με φλεγμονώδη νόσο του εντέρου. Η φλεγμονώδης νόσος του εντέρου (IBD), συμπεριλαμβανομένων της ελκώδους κολίτιδας (UC) και της νόσου του Crohn (CD), αντιπροσωπεύει ένα φάσμα ασθενειών που χαρακτηρίζονται από ιδιοπαθή και χρόνια φλεγμονή που επηρεάζει το γαστρεντερικό (GI) σωλήνα.

Χαρακτηριστικά

Τύπος Τεστ : Καρκινικοί δείκτες

Αξιολογήσεις προϊόντος (0)

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για προσφορές και νέα προϊόντα:

OK

 
Δίγκας Γ. Ιατρικά © 2021. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®