Ελ  /  En
 • Το καλάθι μου

  Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

0

Τεστ διάγνωσης φυματίωσης SCREEN 40 τεμάχια

ΚΩΔ: 25079-05
15-30 ημέρες
 • Τιμή: 64,90€
 • 61,23€ + ΦΠΑ 6%

Κατασκευαστής:SCREENitalia

Περιγραφή

Τεστ διάγνωσης φυματίωσης SCREEN 40 τεμάχια

 • Ταχεία δοκιμή για την ποιοτική ανίχνευση αντισωμάτων κατά της φυματίωσης (ισότυποι IgG, IgM και IgA) σε δείγματα πλήρους αίματος, ορού ή πλάσματος.
 • Το Rapid Tuberculosis Test (Ολόκληρο αίμα/Ορός/Πλάσμα) είναι μια ποιοτική, στερεής φάσης, άμεση, ανοσοδοκιμασία δύο θέσεων για την ανίχνευση αντισωμάτων κατά της φυματίωσης σε δείγματα ολικού αίματος, ορού ή πλάσματος.
 • Η μεμβράνη είναι προ-καλυμμένη με ανασυνδυασμένο αντιγόνο ΤΒ στη γραμμή στην περιοχή δοκιμής του μέσου.
 • Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, τα αντισώματα κατά της φυματίωσης, εάν υπάρχουν στο πλήρες δείγμα αίματος, ορού ή πλάσματος, αντιδρούν με τα σωματίδια επικαλυμμένα με ανασυνδυασμένο αντιγόνο φυματίωσης.
 • Η ένωση μεταναστεύει προς τα πάνω στη μεμβράνη χρωματογραφικά μέσω τριχοειδούς δράσης αντιδρώντας με το ανασυνδυασμένο αντιγόνο της φυματίωσης στη μεμβράνη και δημιουργεί μια έγχρωμη γραμμή. Η παρουσία αυτής της έγχρωμης γραμμής στην περιοχή δοκιμής υποδηλώνει θετικό αποτέλεσμα, ενώ η απουσία της υποδηλώνει αρνητικό αποτέλεσμα.
 • Ως διαδικαστικός έλεγχος, θα εμφανίζεται πάντα μια γραμμή στη ζώνη ελέγχου δοκιμής, που υποδεικνύει ότι έχει χρησιμοποιηθεί ο σωστός όγκος του δείγματος και ότι η μεμβράνη έχει εμποτιστεί.
 • Το Rapid Tuberculosis Test (ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα) είναι ένα γρήγορο τεστ για την ποιοτική ανίχνευση αντισωμάτων κατά της φυματίωσης (IgG, IgM και IgA Isotypes) σε δείγματα πλήρους αίματος, ορού ή πλάσματος.
 • Η δοκιμή χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ανασυνδυασμένων αντιγόνων για την ανίχνευση αυξημένων επιπέδων αντισωμάτων κατά της φυματίωσης σε δείγματα πλήρους αίματος, ορού ή πλάσματος.

Η φυματίωση (ΤΒ) μεταδίδεται κυρίως με αερομεταφερόμενη μετάδοση αερολυμάτων σταγονιδίων που εκπέμπονται από το βήχα, το φτέρνισμα και την ομιλία. Οι ανεπαρκώς αεριζόμενοι χώροι παρουσιάζουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο έκθεσης σε μόλυνση.
Η φυματίωση είναι η κύρια αιτία νοσηρότητας και θνησιμότητας παγκοσμίως, προκαλώντας τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων από έναν μόνο μολυσματικό παράγοντα. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει τη διάγνωση για πάνω από 8 εκατομμύρια νέες περιπτώσεις ενεργού φυματίωσης κάθε χρόνο. Περίπου 3 εκατομμύρια θάνατοι ετησίως αποδίδονται επίσης στη TB1,2. Η έγκαιρη διάγνωση είναι ζωτικής σημασίας για τον έλεγχο της φυματίωσης, καθώς επιτρέπει την ταχεία έναρξη της θεραπείας και περιορίζει την περαιτέρω εξάπλωση της λοίμωξης. Με τα χρόνια, έχουν χρησιμοποιηθεί διάφορες μέθοδοι για την ανίχνευση της φυματίωσης, συμπεριλαμβανομένων δερματικών εξετάσεων, επιχρισμάτων πτυέλων, καλλιέργειας πτυέλων και ακτινογραφιών θώρακα. Αλλά όλες αυτές οι μέθοδοι έχουν περιορισμούς. Πρόσφατα εισήχθησαν νεότερες δοκιμές, όπως η ενίσχυση DNA με PCR ή η δοκιμή ιντερφερόνης-γάμα. Ωστόσο, οι χρόνοι παράδοσης για αυτές τις δοκιμές είναι μεγάλοι, απαιτούν εργαστηριακό εξοπλισμό και εκπαιδευμένο προσωπικό και ορισμένες δεν είναι ούτε βολικές ούτε εύχρηστες. Αυτά τα τεστ είναι επίσης ακριβά και μη πρακτικά για τις αναπτυσσόμενες χώρες. Οι ορολογικές μέθοδοι αποτελούν μια έγκυρη εναλλακτική, αφού η οροδιάγνωση της φυματίωσης είναι εύκολη, φθηνή, σχετικά μη επεμβατική και δεν εξαρτάται από την ανίχνευση μυκοβακτηρίων.

Url

τεστ φυματιωσης

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Αντιμετωπίσατε πρόβλημα με κάποιο προϊόν μας ή απλά επιθυμείτε την επιστροφή του; Μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από τη παραλαβή του προς αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Περισσότερα ›

Έκδοση Προσφοράς

Αιτηθείτε επίσημη προσφορά για τα προϊόντα που έχετε συγκεντρώσει στο καλάθι με ένα κλικ!

Περισσότερα ›

Δωρεάν Αποστολή

Σε όλη την Ελλάδα από 50€ και άνω!

Περισσότερα ›

Από το 1947

Πάνω από 70 χρόνια τώρα δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της υγείας, με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, από τους μεγαλύτερους εγχώριους και διεθνείς οίκους προϊόντων υγείας!

Περισσότερα για εμάς ›