ΕΣΠΑ

Rotaid Solid Plus κουτί ασφαλείας αυτόματου απινιδωτή με συναγερμό ανοίγματος εσωτερικών/εξωτερικών χώρων

Κάντε κλικ για μεγέθυνση Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Rotaid Solid Plus κουτί ασφαλείας αυτόματου απινιδωτή με συναγερμό ανοίγματος εσωτερικών/εξωτερικών χώρων

Εταιρεία: ROTAID

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν!

471,20€ 471.2
380,00€ + ΦΠΑ

Διαθεσιμότητα: Ζητήστε διαθεσιμότητα

      Αγορά Στη Λίστα Επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

      Share:

Περιγραφή

Rotaid Solid Plus κουτί ασφαλείας αυτόματου απινιδωτή με συναγερμό ανοίγματος εσωτερικών/εξωτερικών χώρων

Το Rotaid Solid Plus είναι ένα καινοτόμο κουτί τοίχου αποθήκευσης απινιδωτή, το όποιο παρέχει μια ασφαλή αλλά και ευδιάκριτη αποθήκευση του απινιδωτή σας.
 
Το χαρακτηριστικό στρόγγυλο σχήμα και το πράσινο χρώμα το καθιστά εύκολο στην αναζήτηση και στην αναγνώριση του, στο οπτικό πεδίο του διασώστη, ενώ είναι κατασκευασμένο από τα ποιοτικότερα και ανθεκτικότερα υλικά. Το μεγάλο λογότυπο της απινίδωσης (καρδιά με κεραυνό), που είναι τοποθετημένο στο κέντρο του περιβλήματος, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης στο τι ακριβώς είναι.
 
Το κουτί Rotaid Solid Plus είναι ιδανικό για αποθήκευση του απινιδωτή σε εξωτερικό χώρο διότι παρέχει προστασία από σκόνη, καιρικές συνθήκες, βανδαλισμούς αλλά και από αλμυρό νερό το οποίο το καθιστά ιδανικό για την Ελλάδα.
 
Η κατασκευή του είναι τέτοια που δεν επιτρέπει την δημιουργία σκουριάς και υπολειμμάτων πάνω στο κουτί σε αντίθεση με τα μεταλλικά κουτιά.
 
Επομένως το Rotaid Solid Plus δεν έχει κανένα πρόβλημα να αντέξει σε αντίξοες συνθήκες στο κέντρο μιας πόλης, σε λιμάνια, σε βιομηχανικές περιοχές, σε πλοία, σε παραλίες, σε υπαίθρια αθλητικά κέντρα, εθνικά πάρκα, θερμαινόμενες πισίνες και πολλά άλλα.
 
Το κουτί τοίχου μπορεί να ανοιχτεί με ένα απλό στρίψιμο που αφαιρεί όλο το καπάκι. Ο διασώστης ως εκ τούτου έχει πλήρη πρόσβαση στον απινιδωτή για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση.
 
Το κάλυμμα (καπάκι) συνδέεται με την βάση με έναν ιμάντα έτσι ώστε να παραμένει πάντοτε ενωμένο με την βάση, χωρίς να υπάρχει περίπτωση απώλειας του.
 
Ένας μεταλλικός γάντζος, συνδεδεμένος στο κάτω μέρος του κουτιού, είναι ικανός να κρατήσει οποιοδήποτε αντικείμενο χρειαστεί.
 
Το καπάκι, έχει εσοχές για καλύτερη πρόσφυση αλλά και βελάκια με την κατεύθυνση όπου ανοίγει.
 
Είναι φτιαγμένο από 100% πολυανθρακικό υλικό.
 
Με πάχος 5mm προσφέρει απόλυτη προστασία ενώ διασφαλίζει αντοχή ενάντια στην σκόνη και το νερό.
 
Επιπλέον, το καπάκι διαθέτει UV φίλτρο, έτσι ώστε να προστατεύεται από άμεσες και έμμεσες ηλιακές ακτίνες.
 
Το κουτί Plus εξοπλίζεται επίσης  με ακουστικό συναγερμό.
 
Ο συναγερμός βοηθάει τον διασώστη να ειδοποιηθούν οι τριγύρω, χωρίς να χρειαστεί να χαθεί χρόνος για να ζητήσει ο ίδιος βοήθεια.
 
Επίσης βοηθάει στην πρόληψη της κλοπής του απινιδωτή. Θυμίζουμε ότι ο κάθενας από εμάς έχει δικαίωμα πρόσβασης σε απινιδωτές σύμφωνα με την παγκόσμια και Ελληνική Νομοθεσία . 
 
Με τις σύγχρονες τεχνικές παραγωγής και χρήσης ανακυκλωμένων πλαστικών, το κουτί Solid Plus ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις.
 
Είναι ιδανικό για όλους τους εσωτερικούς χώρους όπως βιομηχανίες, εστιατόρια, αίθουσες αεροδρόμιων και γενικότερα για όλους τους χώρους συνάθροισης κοινού όπου απαιτείται αντοχή στα κουτιά απινιδωτή με ταυτόχρονη βελτίωση της αισθητικής και της σήμανσης.
 
Διαστάσεις:
  • Μήκος: 48 cm
  • Ύψος: 48 cm
  • Βάθος: 18 cm
  • Βάρος: 6,7 kg
Η επιτοίχια βάση Rotaid Plus ταιριάζει με σχεδόν με όλους τους τύπους απινιδωτών της παγκόσμιας αγοράς.
 
Σας  αναφέρουμε κάποιους  Defibtech Lifeline, Heartsine Samaritan,  Physio Control,  Philips Heartstart, Cardiac Science Powerheart, CardiAid, CU Medical, General Electric Responder, Nihoh Kohden, Primedic, Schiller FRED and Zoll AED Plus.
 
Loading video...

Αξιολογήσεις προϊόντος (0)

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για προσφορές και νέα προϊόντα:

OK

 
Δίγκας Γ. Ιατρικά © 2022. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®