ΕΣΠΑ

Μικροσκόπιο Olympus CX22 LED

Κάντε κλικ για μεγέθυνση Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Μικροσκόπιο Olympus CX22 LED

Εταιρεία: Olympus

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν!

2.604,00€ 2.604
2.100,00€ + ΦΠΑ

Αποκτήστε το σε ΑΤΟΚΕΣ δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!

Διαθεσιμότητα: Ζητήστε διαθεσιμότητα

      Αγορά Στη Λίστα Επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

      Share:

Περιγραφή

Μικροσκόπιο Olympus CX22 LED

Το εργονομικά σχεδιασμένο μικροσκόπιο Olympus CX22 LED με ενσωματωμένο φωτισμό LED προσφέρει συνεπή μακροπρόθεσμη απόδοση.

 Διαθέτει 4 φακούς υψηλής ποιότητας 4x, 10x, 40x και 100x.

Είναι κατάλληλο για εκπαιδευτική και κλινική χρήση.

Το σύστημα φωτισμού με LED προσφέρει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής και ανώτερη ενεργειακή απόδοση σε σύγκριση με τους κοινούς λαμπτήρες αλογόνου

. Η ομοιόμορφη και σταθερή ένταση φωτός της τεχνολογίας LED, σε συνδυασμό με τα κορυφαία οπτικά που χρησιμοποιεί η Olympus στα μικροσκόπιά της, παρέχει καθαρές εικόνες με εξαιρετικά σταθερή ισορροπία των χρωμάτων σε κάθε επίπεδο φωτεινότητας.

Η αντίθεση της εικόνας (contrast) έχει βελτιστοποιηθεί χάρη στον ενσωματωμένο συμπυκνωτή Abbe, αποφεύγοντας έτσι την ανάγκη για χρονοβόρες διορθώσεις.

Μεγάλη διάρκεια ζωής LED φωτισμός

Το  Olympus CX22 LED διαθέτει ένα LED με αναμενόμενη διάρκεια ζωής πάνω από 20.000 ώρες, εξαλείφοντας την ανάγκη για συχνή αντικατάσταση λαμπτήρων αλογόνου. Αυτή η οικονομικώς αποδοτική μέθοδος φωτισμού του δείγματος καταναλώνει πολύ λιγότερη ενέργεια από οποιαδήποτε λάμπα αλογόνου.

Σταθερή θερμοκρασία χρώματος

Πέρα από την παροχή ενιαίας και σταθερής έντασης φωτός, η φωτεινότητα των LED μπορεί να αλλάξει χωρίς να επηρεάζεται η θερμοκρασία χρώματος. Σε συνδυασμό με τα κορυφαία οπτικά που χρησιμοποιεί η Olympus στα μικροσκόπιά της, παρέχει καθαρές εικόνες με εξαιρετικά σταθερή ισορροπία των χρωμάτων σε κάθε επίπεδο φωτεινότητας.

Εργονομικός σχεδιασμός

Όλα τα βασικά χειριστήρια του μικροσκοπίου (κοχλία εστίασης, ρύθμιση του φωτός και του ύψους) βρίσκονται κοντά μεταξύ τους, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να λειτουργήσει το όργανο με ελάχιστες κινήσεις. Με το νέο διοπτρικό σωλήνα παρατήρησης επιτρέπεται η ευέλικτη προσαρμογή του ύψους παρατήρησης, το οποίο είναι εύκολο να προσαρμοστεί για διαφορετικούς χρήστες.

Βελτιστοποιημένη αντίθεση

 

Ο ενσωματωμένος συμπυκνωτής Abbe έχει βελτιστοποιημένο διάφραγμα και αυξάνει την ορατότητα και την αντίθεση του δείγματος κάτω από διαφορετικές μεγεθύνσεις χωρίς χρονοβόρες προσαρμογές.

Περιλαμβάνει επιπλέον σύστημα αντίθετης φάσης : 

Φίλτρο αντίθεσης φάσης PH2

Φίλτρο αντίθεσης φάσης PH2, με ρυθμιστικά επικέντρωσης, για βαθμονόμηση του φωτισμού κατά Koehler.

Πρόσθετοι αντικειμενικοί φακοί BF/PH

Αντικειμενικός φακός (C Plan Achromat), επίπεδος αχρωματικός, μεγέθυνσης 40x, με εύρος πεδίου FN22, με απόσταση εργασίας WD0.6mm, με αριθμητικό άνοιγμα NA0.65, απαιτεί καλυπτρίδα δείγματος πάχους 0.17mm, κατάλληλος για αντίθεση φάσης (PH2), κατάλληλος μόνο για ορθό μικροσκόπιο.

Παρελκόμενα οπτικής για PH

Φίλτρο παρεμβολής (Interference), του πράσινου (Green) χρώματος, διαμέτρου 45mm.

Προσοφθάλμιος φακός, τηλεσκοπικής επικέντρωσης, με διάμετρο 23.5mm, για αντίθεση φάσης.

 

 

Αξιολογήσεις προϊόντος (0)

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για προσφορές και νέα προϊόντα:

OK

 
Δίγκας Γ. Ιατρικά © 2021. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®