Καρέκλα Εκκένωσης και Μεταφοράς E-400

Καρέκλα Εκκένωσης και Μεταφοράς E-400
Καρέκλα Εκκένωσης και ΜεταφοράςE-400
Καρέκλα Εκκένωσης και ΜεταφοράςE-400
Καρέκλα Εκκένωσης και ΜεταφοράςE-400

Η πιο σημαντική τεχνική/αισθητική καινοτομία αυτού του προϊόντος είναι η υιοθέτηση παθητικών ερπυστριών που γλιστράνε στις σκάλες με υψηλά επίπεδα ασφαλείας και χωρίς κόπο.μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χώρους εργασίας, δημόσια κτίρια, σχολεία, αεροδρόμια κτλ

Εταιρεία: LEADING CHAIR

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν!

1.178,00€ 1.178
950,00€ + ΦΠΑ

Αποκτήστε το σε ΑΤΟΚΕΣ δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!

Διαθεσιμότητα: Ζητήστε διαθεσιμότητα

      Αγορά Στη Λίστα Επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

Συνοδευτικά Αρχεία


      Share:

Περιγραφή

Η καρέκλα εκκένωσης και διάσωσης E-400 είναι η βασική λύση όταν οι ανελκυστήρες σταματούν να λειτουργούν. διαφορετικά, τα άτομα με σωματικές αναπηρίες δεν έχουν τρόπο να σώσουν τη ζωή τους.
 
Είναι σαφές ότι οι άνθρωποι που είναι σε  αναπηρικές καρέκλες, άτομα με προβλήματα όρασης, ηλικιωμένοι, ασθενείς και άτομα με άλλα φυσικά προβλήματα  θα παραμείνουν λανθασμένα στο σημείο  όπου βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε κίνδυνο, ενώ άλλοι θα διασώσουν τον εαυτό τους τρέχοντας  από τις σκάλες για να σωθούν .
 
Προκειμένου να υπάρξει μια κατάλληλη λύση στο πρόβλημα, η εταιρεία Leading Chair Company ανέπτυξε ένα φτηνό, αποδοτικό και ασφαλές προϊόν - μια υψηλής ποιότητας και γρήγορη καρέκλα εκκένωσης.
 
Η καρέκλα εκκένωσης και διάσωσης είναι φτιαγμένη από αλουμίνιο βαμμένο με εποξειδική βαφή και έχει αφαιρούμενα και πλενόμενα καλύμματα βινυλίου.
 
 Έχει πίσω τροχούς που επιτρέπουν την εύκολη κινητικότητα σε επίπεδο έδαφος, ειδικές ράγες  για εύκολη κατάβαση των σκαλοπατιών και ανθεκτικές λαβές για χειροκίνητη μεταφορά ατόμων επάνω. Όλα αυτά τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά εξασφαλίζουν την ταχεία και αποτελεσματική εκκένωση των αδύναμων  ατόμων σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και κινδύνου.
 
Η καρέκλα είναι πολύ εύκολη στη λειτουργία της  και επιτρέπει στον χειριστή να ελέγχει την ταχύτητα της κάθοδος. Η καρέκλα έρχεται με το δικό της κάλυμμα σκόνης για τελική προστασία όταν δεν χρησιμοποιείται.
 
Για να σωθούν ζωές, πρέπει να εγκατασταθεί μια καρέκλα διάσωσης σε κάθε όροφο κάθε ξενοδοχείου, κτίριο γραφείων, οικιστικό κτίριο, νοσοκομείο και κλινικής .
 
Μέγεθος
‘Υψος  – 132 cm
Πλάτος  – 50 cm
Βάθος  – 70 cm
Διπλωμένη:
‘Υψος  – 102 cm
Πλάτος  – 50 cm
Βάθος  – 16 cm
Βάρος  – 12.3 kg
Αντοχή σε βάρος  – 130 kg
 
Loading video...

Αξιολογήσεις προϊόντος (0)

 
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK

 
Δίγκας Γ. Ιατρικά © 2020. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®