Καρδιογράφος EDAN SE-1201

Καρδιογράφος EDAN SE-1201
Καρδιογράφος EDAN
Καρδιογράφος EDAN
Καρδιογράφος EDAN

Φορητός καρδιογράφος 12 καναλιών σε εξαιρετική τιμή , Edan SE-1201, με οθόνη αφής και εργονομικό σχεδιασμό για φορητότητα οπουδήποτε χρειαστεί!

Κωδικός: 17241-01

Εταιρεία: Edan

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν!

2.117,00€ 2.117
1.707,26€ + ΦΠΑ

Αποκτήστε το σε ΑΤΟΚΕΣ δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!

Διαθεσιμότητα: 7-10 ημέρες

      Αγορά Στη Λίστα Επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι
Επιλογές
All Brand Ζώνη Καρδιογράφου
Quick view

All Brand Ζώνη Καρδιογράφου (21483-00)

All Brand Ζώνη Καρδιογράφου

Άμεσα
496,00€ 434,00€
350,00€ + ΦΠΑ

      Share:

Περιγραφή

Καρδιογράφος EDAN SE-1201 Φορητός 12-κάναλος καρδιογράφος, από τον οίκο EDAN INSTRUMENTS  με συμπαγή σχεδιασμό και μικρό βάρος για ευελιξία στην χρήση του και την μεταφορά του.

Ο καρδιογράφος Edan SE-1201 διαθέτει οθόνη αφής TFT LCD 7", αλφαρηθμιτικό πληκτρολόγιο και έχει δυνατότητα επικοινωνίας με Η/Υ μέσω WIFI και LAN.


Ο φορητός καρδιογράφος Edan SE-1201 έχει εκσυγχρονίσει την διαδικασία ΗΚΓ με λειτουργία one touch, συμπεριλαμβανομένης συντόμευσης φύλλου και ηλικιακής ομάδας. Απλοποίηση και επιτάχυνση διαδικασιών με barcode scanner.(Προαιρετικό)

Ανίχνευση αδύναμου σήματος με την πιο προηγμένη τεχνολογία μετατροπέα A/D 24 bits και τεχνολογία μείωσης θορύβου με ολοκληρωμένα φίλτρα και υψηλό CMRR 115db. Δυνατότητα freezing 120 κυμματομορφών ΗΚΓ σε πραγματικό χρόνο και ανασκόπηση για βοήθεια στην διάγνωση καρδιογραφήματος. Επίσης, ο καρδιογράφος υποστηρίζει λειτουργία αυτόματης μέτρησης και ερμηνείας, δοκιμασμένη από τις βάσεις δεδομένων CSE/AHA/MIT και εκτεταμένη εκτύπωση σε περίπτωσηαρρυθμίας για περαιτέρω ανάλυση του ρυθμού.

 Ο καρδιογράφος Edan SE-1201 είναι εξοπλισμένος με υψηλής ανάλυσης θερμικό εκτυπωτή και δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικού εκτυπωτή μέσω θύρας USB (προαιρετικό). Η μνήμη του καρδιογράφου υποστηρίζει έως και 200 καρδιογραφήματαενώ μπορεί να επεκταθεί με USB flash disk ή κάρτα μνήμης SD. Αμφίδρομη επικοινωνία δεδομένων με DMS και μέσω δικτύου WIFI / LAN με Η/Υ.

Προαιρετικά μπορείτε να προμηθευτείτε το λογισμικό καρδιογράφου για H/Y   smart ecg viewer για την διαχείρηση των δεδομένων ΗΚΓ και την εξαγωγή τους σε μορφές PDF, SCP, FDA-XML.

Σχετικά Προϊόντα

Άλλοι μας πελάτες προμηθεύτηκαν επιπλέον:

Αξιολογήσεις προϊόντος (0)

 
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για προσφορές και νέα προϊόντα: OK

 
Δίγκας Γ. Ιατρικά © 2020. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®