Δερματοσκόπιο Dermlite DL4

Δερματοσκόπιο Dermlite DL4
Δερματοσκόπιο Dermlite DL4
Δερματοσκόπιο Dermlite DL4
Δερματοσκόπιο Dermlite DL4
Δερματοσκόπιο Dermlite DL4
Δερματοσκόπιο Dermlite DL4

Κωδικός: 17681-00

Εταιρεία: Dermlite

-8%

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν!

1.900,00€   1.750,00€ 1.75 κερδίζετε 150,00€
1.411,29€ + ΦΠΑ

Αποκτήστε το σε ΑΤΟΚΕΣ δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!

Διαθεσιμότητα: Άμεσα

      Αγορά Στη Λίστα Επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι
Επιλογές
Βάση φόρτισης για Δερματοσκόπιο Dermlite DL4
Quick view

Βάση φόρτισης για Δερματοσκόπιο Dermlite DL4 (29627-00)

Βάση φόρτισης για Δερματοσκόπιο Dermlite DL4

Άμεσα
272,80€
220,00€ + ΦΠΑ

      Share:

Περιγραφή

Το καλύτερο εξελιγμένο  δερματοσκόπιο στην αγορά.

Το δερματοσκόπιο DermLite DL4, έχει σχεδιαστεί από το μηδέν για να είναι πιο εκλεπτυσμένο σε κάθε λεπτομέρεια. Σχεδιασμένο ολόκληρο από αλουμίνιο, απίστευτα ομοιογενές, εργονομικά βελτιστοποιημένο για να ταιριάζει άνετα στο χέρι σας,Το  DermLite DL4 προσφέρει μια εκπληκτική ευελιξία και το μεγαλύτερο οπτικό DermLite κάθε τσέπη, με on και off αμέσως στο χέρι.

Μεγαλύτερος φακός, μικρότερο μέγεθος.

Χτισμένο πάνω στο σχέδιο του προκατόχου του DL3 με  το αποδεδειγμένα πολωμένο και μη φως, το DL4 προσφέρει πλέον δύο επίπεδα φωτεινότητας, ευρύτερο πεδίο  φακών 30 χιλιοστά αντί για 25, μελάγχρωση απεικόνισης βαθύτατες βελτιώσεις  στα δύο επίπεδα διόρθωσης χρώματος ελέγχου (PigmentBoost Plus), όλα με ένα αποτύπωμα απόδοσης  κατά 25% μικρότερη από την προηγούμενη γενιά.

Μαγνητικό σύστημα , έξυπνη συσκευή .

Το DL4 χρησιμοποιεί μαγνητική συνδεσιμότητα για να εξασφαλίσετε την άνετη και γρήγορη ροή εργασίας σας . Τόσο η μπροστινή σύνδεση (με πλέγμα 10 mm) και το κομμάτι των φακών είναι μαγνητικό και επιτρέπει τη γρήγορη σύνδεση με όλες τις συσκευές όπως το iPhone, το iPad ή σειρά τηλεφώνων Galaxy S.

Είσαι ασφαλές κατασκευασμένο απο αντιμικροβιακό υλικό .

Μαζί με την μεγάλη ανάπτυξη της δερματοσκόπησης, ο έλεγχος των λοιμώξεων είναι μια σημαντική πτυχή στις ιατρικές διαγνώσεις, όπου η ίδια συσκευή χρησιμοποιείται για μεγάλο αριθμό ασθενών και έρχεται σε άμεση επαφή με το δέρμα.

Με το νέο σύστημα icecap, Το DermLite DL4 μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου μετάδοσης της μόλυνσης μεταξύ των ασθενών.

Το Icecap είναι ένα αναλώσιμο  προστατευτικό κάλυμμα τοποθετημένο πάνω από το διαχωριστικό επαφής υπάρχουν στο DermLite DL4, οι οποίες σε ορισμένες δοκιμασίες μπορεί να έρθει σε επαφή με το δέρμα.

Ομοιογενές. Γρήγορο. Ακριβές.

Ο αναδιπλούμενος αποστάτης επιτρέπει τη δερματοσκόπηση με επαφή και χωρίς επαφή, με ταχύτητα και ακρίβεια στην εστίαση, ακόμη και όταν χρησιμοποιείται σε επαφή με το δέρμα.

Παρατηρήστε το δέρμα πιο βαθιά.

Τα νέα LED υψηλής φωτεινότητας DermLite DL4 παράγουν φως με πολύ αποτελεσματικό τρόπο. Ο νέος τρόπος φορτισης τεσσάρων φάσεων κάνουν πολύ πιο εύκολο την επαλήθευση της στάθμης μπαταρίας πού έχει απομείνει. Όταν η λυχνία LED σας προειδοποιεί ότι ήρθε η ώρα να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε τυπική πρίζα USB, με καλώδιο Micro-USB που περιλαμβάνεται με κάθε DermLite DL4.

Κάθε DermLite DL4 περιλαμβάνει μια εύχρηστη θήκη από σιλικόνη για την προστασία δερματοσκόπιου σας.

Loading video...

Αξιολογήσεις προϊόντος (0)

 
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για προσφορές και νέα προϊόντα: OK

 
Δίγκας Γ. Ιατρικά © 2020. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®