Monitor ζωτικών λειτουργίων EDAN M8A

Το πιο οικονομικό monitor ζωτικών λειτουργίων της Αγοράς !

Κωδικός: 17229-00

Εταιρεία: Edan

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν!

2.232,00€ 2.232
1.800,00€ + ΦΠΑ

Αποκτήστε το σε ΑΤΟΚΕΣ δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!

Διαθεσιμότητα: Άμεσα

      Αγορά Στη Λίστα Επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

      Share:

Περιγραφή

Monitor ζωτικών λειτουργίων EDAN M8A Tο φορητό monitor M8A  συμπληρώνει μία ήδη πλούσια σειρά monitor ασθενών με τον καλύτερο τρόπο.

Σχεδιασμένο να καταγράφει, να αποθηκεύει και να παρουσιάζει τις σημαντικότερες παραμέτρους που απαιτεί κάθε ιατρική ομάδα:

ΗΚΓ 5 απαγωγών με αναγνώριση αρρυθμιών και ανάλυση ST καρδιογραφήματος

Μέτρηση κορεσμού οξυγόνου SpO2 - οξύμετρο

NIPB (Αναίμακτη πίεση με ταλαντωσιμετρική μέθοδο)

RESP (Ρυθμός αναπνοών) με συναγερμό απνοιών

Dual-TEMP (Μέτρηση 2 θερμοκρασιών ταυτόχρονα 0-50oC)

Θερμικό καταγραφικό 3 καναλιών (κατ' επιλογή)

Ακρίβεια μετρήσεων:

Ενσωματώνοντας τα τελευταία πρωτόκολλα στο χώρο του monitoring ασθενούς, το φορητό μόνιτορ M8A προσφέρει αξιοπιστία και ταχύτητα στις διαγνωστικές μετρήσεις που πραγματοποιεί. Η δυνατότητα μέτρησης κορεσμού αιμοσφαιρίνηςSpO2 ) καταγράφει χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις και εμφανίζει τις μετρήσεις σε αριθμούς, trends, κυμματογραφήματα σε κατάσταση ηρεμίας & κίνησης. Είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες και μετρά γρήγορα και αξιόπιστα σε ενήλικες, παιδιά και νεογνά όλες τις βιολογιικές παράμετορυς

Αξιοπιστία & άνεση στη χρήση:

Το φορητό monitor M8Α διαθέτει alarms για όλες του τις παραμέτρους και επιτρέπει στο χειριστή να τα προσαρμόσει όπως εκείνος ακριβώς θέλει. Η δυνατότητα ανίχνευσης βηματοδότη, η ανάλυση αρρυθμίας, τα φίλτρα απόρριψης παρασίτων, το Event Management (ʽΔιαχείριση συμβάντωνʼ) και η S-T ανάλυση ηλεκτροκαρδιογραφήματος, είναι επίσης, μερικά από τα χαρακτηριστικά του.

Έγχρωμη οθόνη 10ʼʼ TFT LCD:

Με δυνατότητα ταυτόχρονης απεικόνισης μέχρι και 11 κυμματομορφών, ανάλυσης 800x600 παρουσίασης της καταγραφής 1~96 ωρών σε μορφή πίνακα ή γραφήματος, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν από το χειριστή. Διαθέτει επιλογή ʽπαγώματοςʼ προβολής (freeze), απεικονίζονται τα alarms, οι παρατηρήσεις του χειριστή, πολλαπλά leads ΗΚΓ, bed-to-bed view, OxyCRG, πληθώρα trends κτλ.

Θερμικός εκτυπωτής:

Το φορητό monitor M8 δέχεται κατ' επιλογή θερμικό εκτυπωτή 3 καναλιών για καταγραφή όλων των παραμέτρων και σημάτων στο χαρτί, σε πραγματικό χρόνο. Ο εκτυπωτής βρίσκεται στο πλάι της συσκευής, έτσι ώστε να μην παρεμποδίζει τη χρήση και παρακολούθηση του μόνιτορ.

Κορυφαίες αποθηκευτικές δυνατότητες:

Το φορητό monitor M8Α διαθέτει μνήμη trends από 1 έως και 96 ωρών όλων των φαινομένων που παρακολουθεί, υπό μορφή πινάκων και γραφημάτων. Επίσης, εμφανίζει στην οθόνη αποθηκευμένα δεδομένα που είναι στη μνήμη υπό μορφή trends όλων των φαινομένων που παρακολουθούν, για συνοπτική πληροφόρηση του χρήστη, ενώ παράλληλα να εξακολουθεί να εμφανίζει τις μετρήσεις και τις κυματομορφές πραγματικού χρόνου.

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία & εξωτερική παροχή:

Λειτουργία με εξωτερικό ρεύμα 240V, όπως επίσης και με την εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-ion (Αυτονομία 4,5 ώρες) για καταγραφή και monitoring χωρίς διακοπές και προβλήματα αυτονομίας.

Προς επιλογή:

  • Τροχήλατη βάση με καλάθι
  • Επιτοίχια βάση στήριξης
  • Πλήρης γκάμα αισθητήρων οξυμέτρου & περιχειρίδων μέτρησης πίεσης για όλες τις ηλικίες

 

Σχετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις προϊόντος (0)

 
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για προσφορές και νέα προϊόντα: OK

 
Δίγκας Γ. Ιατρικά © 2020. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®