ΕΣΠΑ

Ιμάντας ίσχαιμος περίδεσης SOF™ Tactical Tourniquet Wide Gen 4

Κάντε κλικ για μεγέθυνση Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Ιμάντας ίσχαιμος περίδεσης SOF™ Tactical Tourniquet Wide Gen 4

Κωδικός: 17641-02

Εταιρεία: AZ MEDICAL

-48%

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν!

55,00€   28,90€ 28.9 κερδίζετε 26,10€
25,58€ + ΦΠΑ

Διαθεσιμότητα: Άμεσα

      Αγορά Στη Λίστα Επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

      Share:

Περιγραφή

Ιμάντας ίσχαιμος περίδεσης SOF™ Tactical Tourniquet Wide Gen 4

 • Ο ιμάντας ίσχαιμης περίδεσης SOF™ Tactical Tourniquet Wide (SOFTT-W) Gen 4 είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική αγορά στην κατηγορία του για επέιγουσα υποστηριξη πρώτων βοηθειών.
 • Κατασκευασμένος απο  υλικά υψηλής ανθεκτικότητας και μικρού βάρους σε όλα τα κρίσιμα λειτουργικά σημεία σχεδιασμένο για τις  δύσκολες συνθήκες χρήσης, καθώς επίσης και η αποτελεσματική χρήση του ιμάντα ίσχαιμης περίδεσης στα πιο μεγάλα ανθρώπινα άκρα.
 • Το νέο αυτό σύστημα  βοηθάει κατά την διάρκεια της εφαρμογής, παρέχοντας ένα προσωρινό σημείο ελέγχου έτσι ώστε να κρατά τον μοχλό σύσφιξης μέχρις ότου τοποθετηθεί το τρίγωνο ασφάλισης, έχοντας ως αποτέλεσμα γρηγορότερους χρόνους εφαρμογής και διπλασιάζοντας την ασφάλεια της συσκευής.
 • Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε εφαρμογές με το ένα χέρι και σε όσους δεν έχουν μεγάλη εμπειρία στην εφαρμογή ιμάντων ίσχαιμης περίδεσης (tourniquet). Το προιόν είναι ένα προαιρετικό εξάρτημα για την εφαρμογή και ο μοχλός περιστροφής πρέπει να ασφαλίζεται στο τρίγωνο για σωστή χρήση. Επίσης φέρει μια νέα τεχνολογία στην πόρπη γρήγορης σύσφιξης / απελευθέρωσης (New Quick Compression Technology Buckle).
 • Σχεδιασμένο με γνώμονα τις αναφορές πεδίου των χρηστών, η νέα πόρπη βελτιώνει την λειτουργία του tourniquet και τον συνολικό χρόνο τοποθέτησής του και απελευθέρωσής του, διατηρώντας παράλληλα την συγκριτικά ανώτερη αξιοπιστία του.
 • Τέλος, η αύξηση του μήκους του μοχλού περιστροφής αυξάνει τον μοχλό στρέψης και διευκολύνει τη διαδικασία ασφάλισής του μέσα στο σύστημα συγκράτησης TRAC και το τρίγωνο ασφάλισης, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα του διπλού, αυτού, συστήματος συγκράτησης.
 • Εξακολουθεί να διατηρεί τα ξεχωριστά κωνικά άκρα του, ενώ παράλληλα κατασκευάζεται από ένα μονοκόμματο κράμα αλουμινίου αεροπορικού τύπου και είναι ανοδιωμένο ώστε να ελαχιστοποιεί την περίπτωση αποτυχίας της συσκευής σε ένα τακτικό περιβάλλον.

Χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου:

 • Ακόμη πιο ομαλός χειρισμός την πόρπης
 • Ακόμη πιο εύκολη εφαρμογή με το ένα χέρι
 • Ακόμη ταχύτερος χρόνος εφαρμογής
 • Ακόμη πιο ανθεκτικό

Το άγκιστρο ασφάλισης και η πόρπη του ίσχαιμου ιμάντα SOFTT-W σχεδιάστηκαν ειδικά για να προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια, αντοχή και ευκολία στη χρήση. Ο σχεδιασμός τους επιτρέπει την ταχεία επίδεση του ιμάντα χωρίς να απαιτείται να περάσει μέσα από την πόρπη.

Εξαλείφοντας την ανάγκη για εκ νέου διαδρομής του ιμάντα, η χρήση του τουρνικέτ γίνεται ευκολότερη όταν χρησιμοποιείται κάτω απο συνθήκες πίεσης και στρες, καθώς επίσης μειώνεται ο χρόνος εφαρμογής, δυο κύρια χαρακτηριστικά τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε μειωμένα επίπεδα απώλειας του αίματος και να έχουν ώς αποτέλεσμα την καλύτερη ποιότητα ιατρικής φροντίδας των ασθενών.

Διαθέτει  μεγάλο ιμάντα 4cm που προσφέρει πίεση σε μεγαλύτερη περιοχή συγκριτικά με τους υπόλοιπος ιμάντες ίσχαιμης περίδεσης, οι οποίοι διαθέτουν φάρδος μόλις 2.5 εκατοστά. Ο πλατύς αυτός σχεδιασμός επιτυγχάνει την αυξημένη άνεση του τραυματία καθώς και την επιπρόσθετη πίεση στις αρτηρίες.

Η λαβή σύσφιξης του τουρνικέτ SOF™ Tactical Tourniquet Wide (SOFTT-W) είναι κατασκευασμένη απο μονοκόμματη μπάρα αλουμινίου υψηλής αντοχής, εξαφανίζοντας τον κίνδυνο αποτυχίας του προϊόντος. Επιπρόσθετα, η ανοδιωμένη επεξεργασία της μπάρας μειώνει την ορατότητα της στο ελάχιστο, όπως απαιτείται για χρήση σε τακτικό περιβάλλον.

Κάθε ιμάντας ίσχαιμης περίδεσης SOF™ Tactical Tourniquet Wide (SOFTT-W) συνοδεύεται απο δυο ανθεκτικούς στην ακτινοβολία UV λαστιχένιους ιμάντες, για τη στερέωση του τουρνικέτ επάνω στον ατομικό εξοπλισμό.

Χαρακτηριστικά:

 • Πλατύς ιμάντας 4 εκατοστών που αυξάνει την περιοχή πίεσης και την άνεση του τραυματία
 • Μοναδικός σχεδιασμός της πόρπης για ταχεία πρόσδεση και απευλευθέρωση
 • Ανθεκτικότερη και πιο ελαφριά κατασκευή με τη χρήση υλικών απο κράμματα αλουμινίου
 • 25% ελαφρύτερο απο το βασικό SOF™TT και μικρότερο σε μέγεθος για ευκολία στην αποθήκευση
 • Κοινός τρόπος εφαρμογής σε όλα τα μέλη του σώματος 
 • Εγκεκριμένο για στρατιωτική χρήση απο το NATO 

Προτεινόμενη χρήση:

Ο ιμάντας ίσχαιμης περίδεσης SOF™TT - GEN 4  είναι κατάλληλος για χρήση απο στρατιωτικό προσωπικό αλλά και προνοσοκομειακούς , για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της αρτηριακής αιμορραγίας σε τραύματα απο πυροβολισμούς, μαχαιρώματα ή ακόμη και ακρωτηριασμούς άκρων.

Εισάγεται στην Ελλάδα απο την Δίγκας Γ. Ιατρικά 

Άλλοι μας πελάτες προμηθεύτηκαν επιπλέον:

Αξιολογήσεις προϊόντος (0)

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για προσφορές και νέα προϊόντα:

OK

 
Δίγκας Γ. Ιατρικά © 2022. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®