Τεστ H.Pylori εξέταση κοπράνων 262002 20 τεμάχια

Τεστ H.Pylori εξέταση κοπράνων 262002 20 τεμάχια

Κωδικός: 25009-00

Εταιρεία: Nal Von Minden

-30%

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν!

72,60€   50,90€ 50.9 κερδίζετε 21,70€
48,02€ + ΦΠΑ

Διαθεσιμότητα: 4-6 ημέρες

      Αγορά Στη Λίστα Επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

      Share:

Περιγραφή

Τεστ H.Pylori Εξέταση Κοπράνων 262002 20τεμ

Το Ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού (Helicobacter pylori) είναι ένα μικροαερόφιλο Gram (-) βακτηρίδιο, το οποίο έχει σχήμα ελικοειδές, εξ' ου και το όνομα του. Χαρακτηριστικό του είναι η ικανότητά του να ζει και να επιβιώνει σε πολύ όξινο περιβάλλον, όπως είναι το στομάχι και το δωδεκαδάκτυλο και είναι αρκετά κινητικό. Καταπίνεται και εγκαθίσταται στo βλεννογόνο του πεπτικού συστήματος, όπου παράγει διάφορες ουσίες, με τις οποίες απομυζά τους χυμούς των κυττάρων και προκαλεί τελικά εξασθένηση και βλάβη του βλεννογόνου, όπως γαστρίτιδα και πεπτικό έλκος. Έχει δε αποδειχθεί ότι είναι ένας από τους κύριους παράγοντες δημιουργίας πεπτικών ελκών, καθώς και για το ότι ευθύνεται για το σύνολο σχεδόν των άλλων παθήσεων του γαστρεντερολογικού συστήματος, όπως γαστρίτιδα, δυσπεψία κλπ.

Πρόσφατες επιστημονικές έρευνες αναφέρουν ότι το Ελικοβακτηρίδιο ευθύνεται για το 90% περίπου του δωδεκαδακτυλικού έλκους και για το 75% του γαστρικού έλκους. Επίσης, μια πρόσφατη επιδημιολογική μελέτη επιβεβαίωσε τη σύνδεση του Ελικοβακτηριδίου με την ανάπτυξη καρκίνου και λεμφώματος του στομάχου. Ο κίνδυνος ανάπτυξης καρκίνου του στομάχου σε ασθενείς με χρόνια γαστρίτιδα από το Ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού υπολογίζεται ότι είναι 6 φορές μεγαλύτερος από τον υπόλοιπο πληθυσμό έτσι το Ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού είναι το πρώτο βακτηρίδιο το οποίο αναγνωρίστηκε επίσημα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO) ως καρκινογόνος παράγοντας 1ης τάξεως.

ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΤΕΣΤ

Η ανίχνευση του αντιγόνου του Ελικοβακτηριδίου στα κόπρανα (HpSA Test - Helicobacter Pylori Stool Antigen) έχει εγκριθεί από την Παγκόσμια Οργάνωση Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και συνάδει και με τις τελευταίες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Maastricht), ως μία αξιόπιστη μη επεμβατική μέθοδος ανίχνευσης του Ελικοβακτηριδίου προ και μετά τη θεραπεία. Οι ασθενείς αποδέχονται πιο εύκολα να κάνουν το τεστ παρά την ενδοσκόπηση.

Το H pylori test της Bionexia είναι μια νέα, γρήγορη και υψηλής αξιοπιστίας συσκευή ανίχνευσης του ελικοβακτηριακού αντιγόνου στα κόπρανα. Εμφανίζει αποτέλεσμα σε 10 λεπτά και αποδεικνύεται ότι είναι μια εξ' ίσου αποτελεσματική διαδικασία όσο και η ενδοσκόπηση. Εάν υπάρχουν επαρκή αντισώματαHelicobacter pylori στο δείγμα, θα σχηματισθεί μια χρωματισμένη γραμμή στην περιοχή αποτελέσματος της μεμβράνης. Η παρουσία της χρωματισμένης αυτής γραμμής υποδεικνύει θετικό αποτέλεσμα, ενώ η απουσία της υποδεικνύει αρνητικό αποτέλεσμα. Η εμφάνιση μιας χρωματισμένης γραμμής στην περιοχή ελέγχου αποτελεί έναν τρόπο ελέγχου της διαδικασίας, δείχνοντας ότι έχει εισαχθεί ο κατάλληλος όγκος δείγματος και η μεμβράνη έχει εμποτισθεί.

Το κάθε κουτί περιλαμβάνει:

1.        20 σφραγισμένες συσκευές δοκιμασίας η κάθε μια ξεχωριστά

2.        20 ειδικοί συλλέκτες δείγματος κοπράνων μαζί με σωλήνες συλλογής και αντιδραστήρια για ατομική χρήση από τον ασθενή.

3.        Οδηγίες χρήσεως με εικόνες για τη σωστή συλλογή του δείγματος

Το τεστ διαθέτει από δεξιά μια κοιλότητα επαφής του δείγματος και αριστερά το παράθυρο αντίδρασης του τεστ με την ζώνη αποτελέσματος του τεστ (Τ) και την ζώνη ( C) έλεγχου σωστής λειτουργίας.

 

Χαρακτηριστικά

Τύπος Τεστ : Μολυσματικά Νοσήματα

Αξιολογήσεις προϊόντος (0)

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για προσφορές και νέα προϊόντα:

OK

 
Δίγκας Γ. Ιατρικά © 2021. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®