Σύστημα Μεταφοράς αυτόλογου Λίπους LipiVage™

Σύστημα Μεταφοράς αυτόλογου Λίπους LipiVage™
Σύστημα Μεταφοράς αυτόλογου Λίπους LipiVage™

Σύστημα Μεταφοράς αυτόλογου Λίπους LipiVage™

Κωδικός: 04059-00

Εταιρεία: genesis biosystems

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν!

248,00€ 248
200,00€ + ΦΠΑ

Διαθεσιμότητα: Ζητήστε διαθεσιμότητα

      Αγορά Στη Λίστα Επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

Συνοδευτικά Αρχεία


      Share:

Περιγραφή

Lipivage- Σύστημα Μεταφοράς Αυτόλογου Λίπους

Πολλοί συμφωνούν ότι το αυτόλογο λίπος είναι το ιδανικό δερματικό filler. Είναι απόλυτα φυσικό και ανώδυνο για τον κάθε ασθενή, έχει μόνιμο αποτέλεσμα και δε χάνεται με το πέρασμα του χρόνου. Δεν προκαλεί καθόλου αντιδράσεις και μπορεί να τοποθετηθεί με ασφάλεια σε σημεία όπου άλλα filler μπορούν να προκαλέσουν επιπλοκές.


Πρωτοποριακή Μέθοδος

Το Lipivage είναι ένα πατενταρισμένο προϊόν για τη συγκομιδή λίπους. Παρέχει ασφάλεια και ευκολία στον χρήστη, καθώς είναι σε αποστειρωμένη συσκευασία. Είναι η μοναδική συσκευή που προσφέρει μία εναλλακτική πρόταση απο τις καθιερωμένες και πολύπλοκες μεθόδους συλλογής λίπους για αυξητικές και θεραπευτικές επεμβάσεις .


Βασικά Πλεονεκτήματα

  • Ελαχιστοποιεί την καταστροφή των κυττάρων καθώς συλλέγουμε λίπος με τον πιο αναίμακτο τρόπο σε χαμηλά επίπεδα κενού αναρρόφησης.
  • Προστατεύει τα κύτταρα λίπους από την επιβλαβή μέθοδο της φυγοκέντρησης που διαχωρίζει το λίπος από υγρά και έλαια.
  • Εξοικονομείται χρόνος από τον διαχωρισμό και τη συμπύκνωση των λιποκυττάρων εντός της συσκευής, μέσω του ειδικού φίλτρου που περιέχει.


Πως λειτουργεί το Lipivage

Συνδέουμε το σετ σύνδεσης στη συσκευή αναρρόφησης λίπους και ρυθμίζουμε το επίπεδο κενού. Ο αντάπτορας μεταφοράς αφαιρείται απο το Lipivage και συνδέουμε την κάνουλα λιποαναρρόφησης. Συλλέγουμε το λίπος για περίπου δύο λεπτά και αφήνουμε τα υγρά του να αποστραγγιστούν για μερικά δευτερόλεπτα. Το λίπος μεταφέρεταιέτοιμο προς έγχυση σε σύριγγες μέσω του συνδετικού αντάπτορα που παρέχεται . Το ειδικό έμβολο χρησιμοποιείται για να διατηρηθούν τα εσωτερικά τοιχώματα καθαρά εντός του θαλάμου .Η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί όσες φορές επιθυμεί ο χρήστης ανάλογα με την ποσότητα του λίπους που επιθυμεί να μεταφέρει.

Συγκομιδή:

Τα λιποκύτταρα συγκεντρώνονται εντός του ειδικού θάλαμου του φίλτρου. Κατόπιν μεταφέρονται στα εσωτερικά τοιχώματά του και συλλέγονται κατά μήκος του φίλτρου μπροστά από το ειδικό μπλε έμβολο ενώ ταυτόχρονα γίνεται η αποστράγγιση των υγρών τους.

Πλύση και Συμπύκνωση:

Μετά την συλλογή του λίπους εντός του φίλτρου, αποστραγγίζεται από όλα τα περιττά στοιχεία. Υγρά και έλαια αφαιρούνται από το λίπος και τοποθετούνται στο δοχείο αποβλήτων μέσω του λάστιχου σύνδεσης. Χάρη στο χαμηλό επίπεδο κενού, υπάρχει ελάχιστη παρουσία ελαίων στο λίπος με αποτέλεσμα να καταστρέφονται σημαντικά λιγότερα λιποκύτταρα κατά την συγκομιδή τους σε σχέση με μία συμβατική διαδικασία.


Το Lipivage μπορεί να συνδυαστεί επίσης με την προσθήκη μίας επιθυμητής πρωτείνης, ινσουλίνης ή τον εμπλουτισμό με διάλυμα αυξητικών παράγοντων (PRP) για βέλτιστα αποτελέσματα.


Μεταφορά:

Οταν τα υγρά του λίπους αποστραγγιστούν και αφαιρεθούν, το υψηλής συγκέντρωσης και καθαρό λίπος είναι έτοιμο για την άμεση έγχυση στον ασθενή .Το ειδικού τύπου έμβολο είναι σχεδιασμένο για την ασφαλή μεταφορά από το εσωτερικό φίλτρο στην κοινή σύριγγα με τη σταδιακή πίεση που θα ασκήσει ο χρήστης στην συσκευή.

Η φυγοκέντρηση μετά την συλλογή λίπους είναι πλέον περιττή. Με το Lipivage μπορείτε άμεσα να κάνετε έγχυση με καθαρό και
αυτόλογο λίπος, απλοποιώντας την όλη διαδικασία με ασφάλεια και άριστα αποτελέσματα για τον ασθενή.

Loading video...

Αξιολογήσεις προϊόντος (0)

 
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για προσφορές και νέα προϊόντα: OK

 
Δίγκας Γ. Ιατρικά © 2020. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®