Καρέκλα Εκκένωσης και Μεταφοράς Spencer Pro Skid-E

Η πιο σημαντική τεχνική/αισθητική καινοτομία αυτού του προϊόντος είναι η υιοθέτηση παθητικών ερπυστριών που γλιστράνε στις σκάλες με υψηλά επίπεδα ασφαλείας και χωρίς κόπο

Εταιρεία: Spencer Logo

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν!

1.885,00€ 1.885
1.520,16€ + ΦΠΑ

Αποκτήστε το σε ΑΤΟΚΕΣ δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!

Διαθεσιμότητα: Ζητήστε διαθεσιμότητα

      Αγορά Στη Λίστα Επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι

      Share:

Περιγραφή

Η πιο σημαντική τεχνική/αισθητική καινοτομία αυτού του προϊόντος είναι η υιοθέτηση παθητικών ερπυστριών που γλιστράνε στις σκάλες με υψηλά επίπεδα ασφαλείας και χωρίς κόπο.

Η προσεκτική εξέταση όλης της καρέκλας φανερώνει μία καρέκλα υψηλής αισθητικής και με αυτόνομο στυλ.

Η ανάμιξη των τεχνικών απαιτήσεων της δίνει ένα επιθετικό στυλ.

Για παράδειγμα, η στρεβλή μορφή του συγκολλημένου πλαισίου ή η φανερή πρωτοτυπία της στάσης του καθίσματος, μαζί με τις αισθητικές λεπτομέρειες, όπως η κατανομή των γωνιών, η κεκλιμένη και τηλεσκοπική πλάτη, το στήριγμα κεφαλής που έχει ρυθμιζόμενο ύψος, τη μεγάλη λαβή μεταφοράς που εξέχει προς τα πίσω σε σημείο που είναι ιδανικά ξεχωρισμένο από την ίδια την καρέκλα.

Το καινοτόμο σχέδιο και η μέγιστη ασφάλεια στο χειρισμό κάνουν την καινούρια σειρά Skid απόλυτη καινοτομία ανάμεσα στα συστήματα εκκένωσης και μεταφοράς.

LXF

Διαστάσεις

120 x 120 mm [4.72 x 4.72 in]

Pro Skid-E

Καρέκλα εκκένωσης/μεταφοράς

Εάν την παρατηρήσουμε λεπτομερώς, η Pro Skid υιοθετεί το ίδιο πλαίσιο και τα ίδια έλκηθρα της Skid, αλλά με σημαντικές διαφορές που συνδέονται κυρίως με τη διαφορετική χρήση μίας καρέκλας μεταφοράς σε σχέση με εκείνη μίας καρέκλας εκκένωσης. Πράγματι, μία αλλαγή της τάξης και της διανομής των βαρών μαζί με την εφαρμογή άνετων οπισθίων λαβών επιτρέπουν τη χρήση της Pro Skid και στις ανηφόρες. Η καρέκλα Pro Skid διατίθεται με δύο ζώνες περίδεσης πολυπροπυλενίου φάρδους 50 mm.

  • Peso: 15 kg
  • Pro Skid-E κίτρινο - SK10001E
Pro Skid-EΣτην καρέκλα Skid Pro η πλάτη και το υποπόδιο επεκτείνονται για να γίνουν μεγάλες βοηθητικές λαβές για μια εργονομική τεχνική ανύψωσης, βελτιώνοντας την ορατότητα του χειριστή όταν σηκώνει την καρέκλα στις σκάλες και για να αποφεύγει τα εμπόδια.

Αξιολογήσεις προϊόντος (0)

 
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις προσφορές μας κατευθείαν στο email σας: OK
 
Δίγκας Γ. Ιατρικά © 2020. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

ΟΚΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...