Ελ  /  En
  • Το καλάθι μου

    Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

0

Ράμμα ταχείας απορρόφησης Vicryl rapide Ethicon 6/0 με τριγωνική βελόνα 11mm 45cm V32H

ETHICON
Ράμμα ταχείας απορρόφησης Vicryl rapide Ethicon 6/0 με τριγωνική  βελόνα 11mm 45cm V32H

Κάντε click σε μια εικόνα για μεγέθυνση

ΚΩΔ: 06944-00
Άμεσα
  • Τιμή: 6,60€
  • 5,84€ + ΦΠΑ 13%

Κατασκευαστής:ETHICON

Περιγραφή

Ράμμα ταχείας απορρόφησης Vicryl rapide Ethicon 6/0 με τριγωνική βελόνα 11mm 45cm V32H

 

Vicryl (polyglactin 910) από την Ethicon. Είναι συνθετικά, πλεγμένα και απορροφήσιμα ράμματα. Τα ράμματα Vicryl Rapide έχουν υποστεί ειδική διαδικασία κατά την κατασκευή η οποία επιτρέπει στο υλικό να απορροφάται πιο γρήγορα σε σύγκριση με τα συνήθη Vicryl. Η ταχεία απορρόφηση παρέχει κλινικά οφέλη κατά την συρραφή δέρματος και των βλεννογόνων μεμβρανών. Το υλικό χάνει τη δύναμή του μετά από 10-14 ημέρες και απορροφάται μετά από 35-42 ημέρες. Τα ράμματα Vicryl είναι πιθανόν τα δημοφιλέστερα ράμματα παγκοσμίως. Είναι απορροφήσιμα με προβλεπόμενο χρόνο απορρόφησης, το οποίο έχει προκύψει από ειδικές έρευνες και μελέτες. Είναι πλεγμένα καθιστώντας τα εξαιρετικά δυνατά με εύκολο χειρισμό. Μια επίστρωση εξασφαλίζει ότι το vicryl-ράμμα γλιστράει ομαλά μέσα από τον ιστό χωρίς να κόβει κατά την έξοδό του. Είναι συνθετικά κάτι το οποίο μειώνει την πιθανότητα αντιδράσεων από τον ιστό  

Χαρακτηριστικά
Μέγεθος
6/0
Τύπος
Vicryl rapide
Βελόνα (mm)
11

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Αντιμετωπίσατε πρόβλημα με κάποιο προϊόν μας ή απλά επιθυμείτε την επιστροφή του; Μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από τη παραλαβή του προς αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Περισσότερα ›

Έκδοση Προσφοράς

Αιτηθείτε επίσημη προσφορά για τα προϊόντα που έχετε συγκεντρώσει στο καλάθι με ένα κλικ!

Περισσότερα ›

Δωρεάν Αποστολή

Σε όλη την Ελλάδα από 50€ και άνω!

Περισσότερα ›

Από το 1947

Πάνω από 70 χρόνια τώρα δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της υγείας, με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, από τους μεγαλύτερους εγχώριους και διεθνείς οίκους προϊόντων υγείας!

Περισσότερα για εμάς ›